Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Νεαρός Ιταλός έκανε τατουάζ το QR code του εμβολιασμού του

Νεαρός Ιταλός έκανε τατουάζ το QR code του εμβολιασμού του

Που να το έχεις στο κινητό και να… ψάχνεις συνέχεια; Γιατί να μην κάνεις το QR code του εμβολιασμού σου τατουάζ;

Κάπως έτσι σκέφτηκε ένας 22χρονος Ιταλός. Και αντί για τα συνηθισμένα (νεκροκεφαλές, δράκους, καρδιές χτυπημένες από βέλος) «χτύπησε» τατουάζ το QR που αποδεικνύει ότι έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Το όνομά του είναι Αντρέα Κολονέτα και ζει στο Ρήγιο της Καλαβρίας, στη νότια Ιταλία.

Με το… πρωτοποριακό του τατουάζ, για να μπει σε κάποιο εστιατόριο ή τον κινηματογράφο θα είναι αρκετό να σηκώνει το μανίκι του για να επιδεικνύει το τατουάζ του στο αριστερό χέρι του.

«Είναι πρωτότυπο, μου αρέσει που είμαι διαφορετικός» δήλωσε στην εφημερίδα Corriere della Calabria, αφότου οι φωτογραφίες του στο Instagram και το TikTok έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrea Colonnetta (@andrea_colonnetta)

Οι γονείς του, εξήγησε ο 22χρονος άνδρας, δεν ήταν τόσο ενθουσιασμένοι με την πρωτοβουλία του. «Με προέτρεψαν… να είμαι λιγότερο αυθόρμητος και να σκέφτομαι λίγο περισσότερο προτού ενεργήσω», εξήγησε.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok ο Γκαμπριέλε Πελερόνε, που του έκανε το τατουάζ, διακρίνεται ο φοιτητής να ετοιμάζεται να μπει σε ένα fast food και σηκώνει το χέρι του για να τραβήξει φωτογραφία το τατουάζ του.

@gabrielepelleronereal

GREEN pass tattoo #tatuaggi #tattoo #tatuatori #greenpass #tatuaggio

♬ LIMITS THE SKY – Mpax

 

Στη συνέχεια ο υπάλληλος του καταστήματος σκανάρει τη φωτογραφία, όμως το βίντεο τελειώνει απότομα, χωρίς να γνωρίζουμε εάν τελικά ο 22χρονος κατάφερε τελικά να μπει…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις