Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Νεκρό βρέθηκε πρώην “κουνελάκι” του Playboy και άλλοτε “αστέρι” του Big Brother!

Νεκρό βρέθηκε πρώην “κουνελάκι” του Playboy και άλλοτε “αστέρι” του Big Brother!
Twitter - Natacha Jaitt

Θάνατος – μυστήριο για πρώην “κουνελάκι” του Playboy και άλλοτε “αστέρι” του Big Brother! Δολοφονία καταγγέλλει ο αδελφός της Natacha Jaitt.

Το πρώην μοντέλο του Playboy και αστέρι του Big Brother βρέθηκε νεκρή σε ηλικία 41 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για χρήση ναρκωτικών. Όμως, έκπληξη, αλλά μυστήριο προκαλεί το γεγονός, ότι φαίνεται να είχε… προβλέψει το θάνατό της.

Το άψυχο και γυμνό σώμα της Natacha Jaitt, βρέθηκε μετά από πάρτι στο Μπουένος Άιρες. Τα αργεντίνικα ΜΜΕ, αναφέρουν πως η μητέρα 2 παιδιών έκανε χρήση ναρκωτικών, ωστόσο πριν από μερικούς μήνες είχε γράψει ένα… ανατριχιαστικό tweet.

Το προφητικό tweet λίγο πριν το θάνατό της

Τον Απρίλιο του 2018, η 41χρονη Natacha είχε γράψει στο Twitter:

“ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Δεν πρόκειται να αυτοκτονήσω, δεν πρόκειται να πάρω υπερβολική δόση κοκαΐνης και να πνιγώ στην μπανιέρα ή να αυτοπυροβοληθώ. Έτσι, αν κάτι τέτοιο συμβεί, δεν ήμουν ΕΓΩ. Αποθηκεύστε αυτό το tweet”, έγραψε, σύμφωνα με τους “Buenos Aires Times”.

Το προφητικό tweet δημοσιεύθηκε, λίγο μετά την αποκάλυψή της σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή, ότι πολλά δημόσια πρόσωπα -μεταξύ των οποίων πολιτικοί, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές και αστέρες του αθλητισμού – συμμετείχαν σε κύκλωμα παιδεραστίας.

Οι πληροφορίες, μάλιστα, λένε ότι ανάμεσα στα πρόσωπα αυτά εμπλέκεται και ένας στενός φίλος του Πάπα Φραγκίσκου.

https://twitter.com/NatachaJaitt/status/1098691928592400385

https://twitter.com/NatachaJaitt/status/1086766064489426944

Σύμφωνα με τους “Buenos Aires Times”, υπάρχουν τώρα “μη επιβεβαιωμένες αναφορές” ότι η 41χρονη κατανάλωσε “υπερβολική ποσότητα κοκαΐνης, LSD και σαμπάνιας” την περασμένη Παρασκευή (20.2.2019) – τη νύχτα που βρέθηκε σε πάρτι με έναν φίλο της. Ο αδερφός της, πάντως, αναφέρει ότι η αδελφή του δεν θα είχε πάρει ναρκωτικά, καθώς θα είχαν αντιδράσει με τη φαρμακευτική αγωγή που μόλις είχε αρχίσει να λαμβάνει.

Αυτός και ο δικηγόρος του πρώην μοντέλου είναι πεπεισμένοι ότι ο θάνατός της ήταν δολοφονία (!) και δεν προήλθε από υπερβολική δόση, ενώ η αστυνομία ερευνά τώρα την υπόθεση.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις