Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

“Νεκρός ο ιδιοκτήτης της Λέστερ” λέει το BBC!

“Νεκρός ο ιδιοκτήτης της Λέστερ” λέει το BBC!

Νεκρός φέρεται να είναι ο Ταϊλανδός πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λέστερ, Vichai Srivaddhanaprabha, από τη συντριβή του ελικοπτέρου κοντά στο γήπεδο του συλλόγου.

Ο πρόεδρος της Λέστερ επέβαινε στο ελικόπτερο την ώρα του δυστυχήματος λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του έπειτα από τον αγώνα της ομάδας με τη Γουέστ Χαμ το βράδυ του Σάββατου. Τις νεότερες πληροφορίες μεταφέρει το βρετανικό BBC, ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα επισήμως. Δεν έχει γίνει επίσης γνωστό πόσοι ήταν συνολικά οι επιβαίνοντες στο ελικόπτερο.

Το ΒΒC επικαλέστηκε πηγή της οικογένειας του Ταϊλανδού προέδρου. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, οι αρχές αλλά και ο σύλλογος δεν έχουν ανακοινώσει κάτι επίσημα.

Oι αιτίες του δυστυχήματος παραμένουν άγνωστες. Παίκτες της Λέστερ όπως ο Χάρι Μαγκουάιρ και ο Γουίλφρεντ Ντιντί εκδήλωσαν τη θλίψη τους για το δυστύχημα στα προφίλ τους στα social media.

Ο δημοσιογράφος Μπεν Τζέικομπς, αναφέρει στο twitter, αναφέρει ότι ήρθε σε επικοινωνία με την King Power η οποία του επιβεβαίωσε ότι ο ιδιοκτήτης της Λέστερ Vichai Srivaddhanaprabha ήταν μέσα στο ελικόπτερο που συνετρίβη κοντά στο γήπεδο της ομάδας.

Λέστερ

Το χρονικό της τραγωδίας στο Λέστερ

Το ελικόπτερο έπεσε στον χώρο του πάρκινγκ το βράδυ του Σαββάτου, 27.10.2018 και αμέσως μετά τυλίχθηκε στις φλόγες. Οι πρώτες πληροφορίες από τον αγγλικό Τύπο ανέφεραν πως μέσα βρισκόταν ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Λέστερ, Vichai Srivaddhanaprabha.

Άγνωστα παραμένουν και τα αίτια της συντριβής, όμως σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το ελικόπτερο άρχισε να στροβιλίζεται ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την απογείωσή του και στη συνέχεια συντρίβει στο έδαφος!

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου μία ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης της Λέστερ με την Γουέστ Χαμ για την Premier League, στην έδρα των “αλεπούδων”, το King Power Stadium.

Με το άκουσμα της είδησης οπαδοί και παίκτες της Λέστερ, ξέσπασαν σε κλάματα ενώ παρακολουθούν αποσβολωμένοι τις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων!

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις