Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Νεκρός Παλαιστίνιος από ισραηλινά αεροπορικά πλήγματα στη Γάζα

Νεκρός Παλαιστίνιος από ισραηλινά αεροπορικά πλήγματα στη Γάζα

Ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε από ισραηλινό αεροπορικό πλήγμα κατά της Λωρίδας της Γάζας, το οποίο έγινε σε αντίποινα για τη ρίψη ρουκετών από τον παλαιστινιακό θύλακο, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Γάζας.

Τα ισραηλινά πλήγματα από τα οποία έπεσε νεκρός ο Παλαιστίνιος είχαν στόχο βάσεις της Χαμάς, του κινήματος που κυβερνάει τη Γάζα, όπως και συμμάχους του ισλαμικού κόμματος, σύμφωνα με πηγή των αρχών ασφαλείας της Γάζα

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε ότι έπληξε “τρομοκρατικούς στόχους” στη Λωρίδα της Γάζας.

Η ισραηλινή πολεμική αεροπορία έπληξε δεκάδες στόχους στη Λωρίδα της Γάζας νωρίς τα ξημερώματα του Σαββάτου (2.11.2019)  απαντώντας στις επιθέσεις με ρουκέτες που εβλήθησαν από τον παλαιστινιακό θύλακο στα νότια του εβραϊκού κράτους, ανακοινώθηκαν από τις αρχές ασφαλείας.

Οι αεροπορικές επιδρομές έγιναν σε αντίποινα για τις ρίψεις τουλάχιστον δέκα ρουκετών από τη Λωρίδα της Γάζας, για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα.  Οι οκτώ από αυτές αναχαιτίσθηκαν από το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας «Σιδηρούς Θόλος».

Οι ρουκέτες έπεσαν στον τομέα της πόλης Σντερότ, σε κοντινή απόσταση από τη Γάζα, με μία από αυτές να πλήττει μία κατοικία χωρίς να προκαλέσει όμως ζημιές, ή θύματα, ανακοίνωσε

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις