Κόσμος

Νέο remix του «What Love Got to Do With It» από την Τίνα Τέρνερ και τον Kygo

Η Τίνα Τέρνερ είπε να αφήσει για λίγο τη ζωή της συνταξιούχου για να κυκλοφορήσει ένα remix του τραγουδιού της «What Love Got to Do With It», που πρωτοκυκλοφόρησε το 1984, μαζί με τον Dj Kygo. Η νέα απόδοση dancefloor-ready έρχεται επίσης με ένα νέο visual.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με την Τίνα Τέρνερ, η οποία είναι ένας μύθος με τον οποίο μεγάλωσα ακούγοντας τα τραγούδια της», δήλωσε ο Kygo. «”Το What Love Got To Do With It” είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια όλων των εποχών, και είναι μία ξεχωριστή στιγμή στην καριέρα μου, η ευκαιρία που μου δόθηκε να το ξανασχεδιάσω».

Το single ανακοινώθηκε στο Instagram του Kygo και είναι η τρίτη φορά που ο Νορβηγός Dj και παραγωγός αναμόρφωσε ένα κορυφαίο single της δεκαετίας του 1980. Πέρυσι, ο Kygo σημείωσε μεγάλη επιτυχία με το remix του «High Love» της Whitney Houston, ενώ είχε προηγηθεί το remix του «Sexual Healing» του Marvin Gaye το 2013.

Το τελευταίο άλμπουμ της Τέρνερ, «Twenty Four Seven», κυκλοφόρησε το 1999. Αυτή τη στιγμή η 80χρόνη Τίνα ζει στην Ελβετία με τον σύζυγό της, Erwin Bach, και είπε στους New York Times το 2019 ότι δεν έχει σχέδια να επιστρέψει στη μουσική της καριέρα: «Δεν τραγουδάω. Δεν χορεύω. Δεν ντύνομαι». Ένα μιούζικαλ βασισμένο στη ζωή της Τίνα Τέρνηρ έκανε πρεμιέρα στο Broadway το περασμένο φθινόπωρο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Axios: Οι ΗΠΑ πιέζουν το Ιράν για συνομιλίες μέσα στην εβδομάδα – Στόχος η πυρηνική συμφωνία και κατάπαυση του πυρός με το Ισραήλ
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει μέχρι στιγμής αρνηθεί να συμμετάσχει άμεσα στις ισραηλινές επιθέσεις κατά του Ιράν, αλλά έχει καταστήσει σαφές ότι η Τεχεράνη πρέπει να αποτραπεί από το να αποκτήσει πυρηνικά όπλα.
Σημαίες Ιράν και ΗΠΑ
Πέμπτη νύχτα τρόμου σε Ιράν και Ισραήλ: Ήχησαν σειρήνες στο Τελ Αβίβ – Νέα μαζική επίθεση με πυραύλους από την Τεχεράνη
Δύο οι νεκροί από την επίθεση του Ισράηλ στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό του Ιράν - Ο Τραμπ επιστρέφει εσπευσμένα στην Ουάσιγκτον - Σύγκληση του συμβουλίου εθνικής ασφάλειας στον Λευκό Οίκο
Ισραηλινά πλήγματα στην Τεχεράνη στο Ιράν / Πηγή φωτογραφίας: Majid Asgaripour
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
1
Ο Τραμπ καλεί σε άμεση εκκένωση της Τεχεράνης – «Το Ιράν έπρεπε να είχε υπογράψει τη συμφωνία που τους είπα να υπογράψουν»
Σύμφωνα με το Fox News, ο Τραμπ που επιστρέφει εκτάκτως στην Ουάσινγκτον από τη Σύνοδο Κορυφής της G7, ζήτησε να είναι έτοιμο το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας
Φλόγες και καπνoί μετά από ισραηλινό χτύπημα στην Τεχεράνη 3