Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Νεροτσουλήθρα 40 μέτρων από τη Royal Carribean – Για λάτρεις της αδρεναλίνης! video

Νεροτσουλήθρα 40 μέτρων από τη Royal Carribean – Για λάτρεις της αδρεναλίνης! video

Για φαν της υψηλής αδρεναλίνης το καινούργιο υδάτινο πάρκο που εγκαινίασε η Royal Carribean International με τη μεγαλύτερη νεροτσουλήθρα στη Βόρεια Αμερική.

Παράλληλα, είναι και η μεγαλύτερη νεροτσουλήθρα – πισίνα με κύματα στην Καραϊβική, προϊόν δουλειάς δύο χρόνων και επένδυσης 250 εκατομμυρίων δολαρίων για τη μεταμόρφωση μιας νήσου στις Μπαχάμες που ανήκει στην εταιρεία κρουαζιέρων.

Στο “υδάτινο πάρκο που εξάπτει”, οι γενναίοι καλούνται να κατακτήσουν δύο πελώριους πύργους με 13 νεροτσουλήθρες. Η ριψοκίνδυνη κορυφή, με ύψος 40 μέτρα, είναι η μεγαλύτερη νεροτσουλήθρα στο βόρειο ημισφαίριο του Νέου Κόσμου.

Είναι μία από τις επτά τσουλήθρες που στριφογυρίζουν προς τα κάτω από έναν ζωηρόχρωμο πύργο, ο οποίος είναι και η κύρια ατραξιόν του πάρκου. Σωλήνες που συνδέονται στηρίζουν πολλές πλατφόρμες από τις οποίες ξετυλίγονται και άλλες τσουλήθρες.

Στο ίδιο στυλ, ένας χαμηλότερος πύργος “γεννά” έξι τσουλήθρες για περισσότερους του ενός τολμηρούς παιχνιδιάρηδες.

Το υδάτινο πάρκο είναι το πρώτο στη σειρά “New Perfect Day Island Collection” προορισμών σε ιδιωτικά μέρη που προτείνει η Royal Carribean International σε όλον τον κόσμο. Οι περισσότερες λειτουργίες στη νήσο στις Μπαχάμες προσφέρονται ήδη στους επιβάτες της εταιρείας, αλλά κάποιες θα εγκαινιαστούν τον Δεκέμβριο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις