Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Netflix: “Έκοψε” ξαφνικά δημοφιλή σειρά και προκάλεσε “σεισμό” – video

Netflix: “Έκοψε” ξαφνικά δημοφιλή σειρά και προκάλεσε “σεισμό” – video
Netflix (youtube)

Σοκαρισμένοι εκατομμύρια οπαδοί δημοφιλούς σειράς, με την απόφαση του Netflix να ρίξει, αιφνιδιαστικά, τίτλους τέλους.

Ο λόγος για τη “σκοτεινή” κωμωδία “Santa Clarita Diet”, το κοινό της οποίας θα αναγκαστεί, μετά την απόφαση του Netflix, να αποχαιρετίσει μετά από τρεις σεζόν τους αγαπημένους του ήρωες.

Το “Santa Clarita Diet”, με πρωταγωνιστές την Ντρου Μπάριμορ και τον Τίμοθι Όλιφαντ, είχε αποκτήσει φανατικό κοινό λόγω του πρωτότυπου σεναρίου, αλλά και των διάσημων πρωταγωνιστών του.

Ωστόσο, έναν μόλις μήνα μετά την κυκλοφορία των επεισοδίων του τρίτου κύκλου, το Netflix ανακοίνωσε ότι σταματά, χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις.

Netflix: Ευχαριστούμε αλλά…

“Είμαστε ευγνώμονες στον δημιουργό της σειράς, Βίκτορ Φρέσκο για την πρωτότυπη ιδέα. Οι απίστευτοι Ντρου Μπάριμορ και Τίμοθι Όλιφαντ ήταν φανταστικοί και το κωμικό τους ταλέντο έδωσε ζωή στους χαρακτήρες τους, τη Σίλα και τον Τζόελ Χάμοντ, παρά το γεγονός ότι ο ένας τους είναι νεκρός”, τονίζεται στην ανακοίνωση της πλατφόρμας χωρίς να αναφέρονται οι λόγοι.

Το στόρι της “Santa Clarita Diet”

Η σειρά αφηγείται την ιστορία ενός παντρεμένου ζευγαριού, του Τζόελ και της Σίλα Χάμοντ, που εργάζονται ως μεσίτες σε προάστιο της Καλιφόρνια.

Η ζωή τους αλλάζει ριζικά όταν η κ. Χάμοντ, για άγνωστους αρχικά λόγους, μεταμορφώνεται σε ζόμπι και αρχίζει να… επιζητεί ανθρώπινη σάρκα.

Ο αφοσιωμένος σύζυγος και η κόρη προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα οικογενειακή πραγματικότητα, με αποτέλεσμα πολλές κωμικές αλλά και ζόμπι στιγμές.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις