Κόσμος

Νικόλ Κίντμαν – Σαρλίζ Θερόν μαζί σε ταινία για τη σεξουαλική παρενόχληση!

Η Νικόλ Κίντμαν και η Σαρλίζ Θερόν θα παίξουν στην ταινία για τα σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης στα παρασκήνια του καναλιού Fox News.

Η Κίντμαν θα υποδυθεί τη δημοσιογράφο Γκρέτσεν Κάρλσον, η οποία διατύπωσε τις πρώτες δημόσιες καταγγελίες σε βάρος του Ρότζερ ‘Ειλς, ιδρυτή και προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του Fox News, τον Ιούλιο του 2016.

Η θέση του ‘Ειλς επιδεινώθηκε μερικές εβδομάδες αργότερα όταν η Μέγκιν Κέλι, ένα από τα “αστέρια” του σταθμού, την οποία θα υποδυθεί η Σαρλίζ Θερόν, δήλωσε ότι είχε δεχτεί προτάσεις με υπονοούμενα από τον ‘Ειλς, 10 χρόνια νωρίτερα.

Ο ‘Ειλς είχε αναγκασθεί να παραιτηθεί από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Fox News τον Ιούλιο 2016 και την ίδια τύχη είχε μερικούς μήνες αργότερα ο διάσημος παρουσιαστής του δικτύου Μπιλ Ο’ Ράιλι, που κατηγορείτο επίσης για παρενόχληση από διάφορες γυναίκες.

Το 1ο σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης πριν του Χάρβεϊ Γουάινστιν

Τον Οκτώβριο του 2017, η Μέγκιν Κέλι είχε κατηγορήσει το Fox News ότι προστάτευε επί μακρόν τον διάσημο παρουσιαστή του, παρά τις καταγγελίες σε βάρος του.

Σύμφωνα με έρευνα της New York Times, το τηλεοπτικό δίκτυο φέρεται να είχε καταβάλει εκατομμύρια δολάρια σε πρόσωπα που πιθανολογείται ότι ήταν θύματα του παρουσιαστή για να εξαγοράσει τη σιωπή τους.

Η υπόθεση είχε ξεσπάσει μερικούς μήνες πριν από το σκάνδαλο Χάρβεϊ Γουάινστιν, το οποίο έκτοτε έφερε στο φως καταγγελίες και υποθέσεις παρενόχλησης σε βάρος πολλών υπευθύνων και δημοσιογράφων από άλλα τηλεοπτικά δίκτυα και εφημερίδες.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας θα υπογράφει ο Τζέι Ρόoυτς (“Τράμπο”, “Γαμπρός της Συμφοράς”) πάνω σε σενάριο του Τσαρλς Ράντολφ, ενός εκ των σεναριογράφων της ταινίας “The Big Short”, για το οποίο βραβεύτηκε με Όσκαρ.

Η Αυστραλέζα ηθοποιός Μάργκοτ Ρόμπι, είναι, επίσης, σε διαπραγματεύσεις για να μετάσχει στην ταινία, την παραγωγή της οποίας θα κάνει το ανεξάρτητο στούντιο Annapurna Pictures, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρίας παραγωγής, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες του ιστότοπου The Hollywood Reporter.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Διακινητής «αρχιτέκτονας» δημιούργησε μεγάλο «ναρκο-τούνελ» για τη μεταφορά χασίς από το Μαρόκο στην Ισπανία - Δείτε εικόνες
Εικόνες από το ισπανικό υπουργείο Εσωτερικών δείχνουν μια «πολύπλοκη υπόγεια υποδομή», μέσω της οποίας μπορούσαν να διακινούνται λαθραία έως και δύο τόνοι χασίς κάθε εβδομάδα από το Μαρόκο στην ανεξάρτητη πόλη Θέουτα
Ισπανία
Σάλος με τον σύζυγο της Κρίστι Νοέμ: Δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες του με γυναικεία ρούχα και ψεύτικο στήθος
Οι φωτογραφίες δείχνουν τον σύζυγο της πρώην υπουργού Εσωτερικής Ασφάλειας, Κρίστι Νοέμ, ντυμένο με ροζ σορτς και εφαρμοστό crop top στο χρώμα του δέρματος, και τεράστια ψεύτικα στήθη
Ο σύζυγος της Κρίστι Νοέλ
Κοινή ανακοίνωση ΥΠΕΞ για Μέση Ανατολή: «Καταδικάζουμε τις επιθέσεις της Χεζμπολάχ, καλούμε σε διαπραγματεύσεις μεταξύ Λιβάνου και Ισραήλ»
«Καλούμε το Ισραήλ να αποφύγει την περαιτέρω επέκταση της σύγκρουσης, μεταξύ άλλων μέσω χερσαίας επιχείρησης στο λιβανικό έδαφος» αναφέρεται στην δήλωση
Λίβανος
Δημοσιογράφος απήχθη στη Βαγδάτη - Συνελήφθη ένας ύποπτος
Το υπουργείο Εσωτερικών του Ιράκ ανέφερε ότι συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων υπόπτων και την απελευθέρωσή της δημοσιογράφου, ενώ θα ληφθούν νομικά μέτρα εναντίον όλων των εμπλεκομένων
Ένας αστυνομικός στέκεται φρουρός καθώς πολίτες, εγκαταλείπουν το Ιράκ μέσω της συνοριακής διάβασης Καράμε με την Ιορδανία, μετά το κλείσιμο των αεροδρομίων στο Ιράκ λόγω της κλιμάκωσης των περιφερειακών εντάσεων, εν μέσω της σύγκρουσης των ΗΠΑ και του Ισραήλ με το Ιράν