Κόσμος

Νοσοκόμα έχασε τη δουλειά της γιατί “ανέβαζε” σέξι φωτογραφίες! [pics]

Οι αναρτήσεις της στα social media της, της... κόστισαν τη δουλειά της.

Η 26χρονη Parichat ‘Pang’ Chatsri, η οποία εργαζόταν ως νοσοκόμα, ισχυρίζεται πως οι εργοδότες της σε ιδιωτική κλινική της Ταϊλάνδης, την ανάγκασαν να παραιτηθεί γιατί η στολή της της ήταν πολύ σέξι.

Στις φωτογραφίες ποζάρει με μίνι φούστα που αναδεικνύει τα πόδια της, εμφάνιση που θεωρήθηκε πολύ προκλητική.

Πηγή: Sun

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο οικογένεια Τραμπ απλώνει τα «πλοκάμια» της στην Ευρώπη: Θα φτιάξει Trump Tower στο Βουκουρέστι
Αν και στην πρώτη θητεία του Ντόναλντ Τραμπ η Τrump Organization δεν επεδίωκε συμφωνίες με χώρες του εξωτερικού αυτό φαίνεται πως άλλαξε με τη δεύτερη φορά που ο Ρεπουμπλικάνος μπήκε στον Λευκό Οίκο
Trump Tower 1
Συντετριμμένη η σύζυγος του CEO της Lufthansa από το τροχαίο δυστύχημα στη Σαρδηνία: «Λιποθύμησε ενώ έκανε ανάνηψη στο θύμα»
Ο δικηγόρος της 51χρονης υποστήριξε πως η πελάτισσά του σταμάτησε όταν έφτασε στη διάβαση πεζών αλλά δεν αντιλήφθηκε την 24χρονη - «Σεν εγκατέλειψε ποτέ το θύμα, κατέβηκε κιόλας να της δώσει τις πρώτες βοήθειες»
O Carsten Spohr με την Vivian Spohr