Κόσμος

Νότια Κορέα: Μία νεκρή και 34 τραυματίες από ανατροπή τουριστικού λεωφορείου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια γυναίκα σκοτώθηκε και 34 άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν το τουριστικό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν ανετράπη σήμερα στη Νότια Κορέα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 18:00 (τοπική ώρα) σε επαρχιακό δρόμο, στα περίχωρα της πόλης Τσουνγκτζού στη Νότια Κορέα.

Σύμφωνα με μαρτυρία που μεταδίδει το νοτιοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap, το λεωφορείο είχε σταματήσει σε ανηφορικό δρόμο όταν άρχισε να κυλάει προς τα πίσω και ανετράπη ύστερα από λίγα μέτρα.

Σε 24 τραυματίες παρασχέθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες, ενώ 11 σοβαρότερα τραυματισμένοι διακομίστηκαν σε κοντινό νοσοκομείο. Μια Ισραηλινή, περίπου 60 ετών, έχασε τη μάχη παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή.

Εξαιρουμένων του οδηγού και ενός ξεναγού, οι επιβαίνοντες ήταν Ισραηλινοί (11 άνδρες και 22 γυναίκες). Είχαν φθάσει στη Νότια Κορέα την 6η Απριλίου και επρόκειτο να αναχωρήσουν στις 17 του μήνα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αποκάλυψη Μπέντζαμιν Νετανιάχου για Ιράν: «Προσπάθησαν να δολοφονήσουν έναν από τους γιους μου»
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ δεν διευκρίνισε ποιος από τους γιους του στοχοποιήθηκε - ο Γιαΐρ ή ο Άβνερ - ούτε άλλες πληροφορίες σχετικά με την αναφερθείσα απόπειρα δολοφονίας
Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Η κυβέρνηση Τραμπ ανακοίνωσε νέες οικονομικές κυρώσεις για το Ιράν και τους συμμάχους του – «Να κόψουμε κάθε οικονομική γραμμή ζωής που στηρίζει το τυραννικό καθεστώς»
Ο Σκοτ Μπέσεντ προειδοποίησε τους «διαμεσολαβητές» του Ιράν, να σταματήσουν να αγοράζουν πετρέλαιο και να συναλλάσσονται με την Τεχεράνη
REUTERS 6