Κόσμος

Νότια Κορέα: Τουλάχιστον έξι νεκροί και 7 τραυματίες από φωτιά σε εργοτάξιο ξενοδοχείου

Φόβοι για αύξηση του αριθμού των θυμάτων
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι επτά τραυματίστηκαν εξαιτίας φωτιάς που εκδηλώθηκε στο εσωτερικό ξενοδοχείου υπό ανέγερση στην Μπουσάν, μεγάλο λιμάνι της Νότιας Κορέας, μεταδίδει το νοτιοκορεατικό εθνικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap.

Άλλοι περίπου 100 εργαζόμενοι απομακρύνθηκαν εσπευσμένα κατά τη διάρκεια της φωτιάς, σύμφωνα με το πρακτορείο, που επικαλέστηκε το πυροσβεστικό σώμα της Μπουσάν, στη Νότια Κορέα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, εκφράζονται φόβοι για ακόμη πιο βαρύ απολογισμό, καθώς δεν είναι σαφές έως τώρα αν ή πόσοι εργαζόμενοι παγιδεύτηκαν.

Ο υπηρεσιακός πρόεδρος Τσόι Σανγκ-μοκ διέταξε να αναπτυχθούν όλοι οι διαθέσιμοι πόροι για την κατάσβεση της πυρκαγιάς και τη διάσωση εργαζομένων, τόνισαν οι υπηρεσίες του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καύσωνας σοκ στην Ευρώπη: Βρετανοί για ώρες στην ώρα για ένα κλιματιστικό – Αδιανόητες θερμοκρασίες και νεκροί σε Γαλλία, Ισπανία
Στη Γαλλία, η νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη ήταν η πιο ζεστή που έχει καταγραφεί ποτέ, με 3.500 σχολεία να παραμένουν κλειστά - Η Βρετανία κατέρριψε το ρεκόρ ζέστης για τον Ιούνιο με 35,7 βαθμούς Κελσίου, ενώ η Αυστρία και η Δανία βρίσκονται σε συναγερμό για καύσωνα - Ρεκόρ ζέστης και στο Βέλγιο
Βρετανία καύσωνας
Ανανεώθηκε πριν 29 λεπτά