Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

“Η Νταϊάνα δεν ήταν ερωτευμένη με τον Ντόντι – Περνούσε καλά με τα λεφτά του”

“Η Νταϊάνα δεν ήταν ερωτευμένη με τον Ντόντι – Περνούσε καλά με τα λεφτά του”

Μια εντελώς διαφορετική διάσταση στον δεσμό της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον Ντόντι Αλ Φαγέντ δίνει πρώην γραμματέας της.

Ο πρώην βασιλικός βοηθός Michael Gibbins ισχυρίζεται πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν ήταν ερωτευμένη με τον Ντόντι Αλ Φαγέντ. “Ήθελε απλά να διασκεδάσει το καλοκαίρι”.

Ο άλλοτε γραμματέας της πριγκίπισσας Νταϊάνα εκτιμά ότι θα είχε χωρίσει από τον Ντόντι Αλ Φαγέντ. Αν δεν πέθαιναν μαζί στο τροχαίο, θα είχαν χωρίσει, όπως υποστηρίζει, μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα, όπως επισημαίνει, ήθελε απλά να περάσει ένα απολαυστικό καλοκαίρι στο σκάφος του. Η σχέση τους θα τελείωνε αν δεν είχαν πεθάνει στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι.

Τα σχόλιά του έρχονται εν μέσω ισχυρισμών πως ο Ντόντι Αλ Φαγέντ σχεδίαζε να της κάνει πρόταση γάμου και πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν έγκυος.

“Πιστεύω ειλικρινά ότι περνούσε ένα υπέροχο καλοκαίρι με τα έξοδα να βαραίνουν άλλο για να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Όταν θα τέλειωνε το καλοκαίρι, θα χώριζαν” δήλωσε στη The Sun. Ανέφερε ακόμα ότι ήταν επιφανειακά ευτυχισμένη, επισημαίνοντας πως ήταν πολύπλοκη προσωπικότητα.

Νταϊάνα

Τροχαίο Νταϊάνα: Μάρτυρας μιλά πρώτη φορά

Αυτά ενώ είναι η πρώτη φορά που ο Stanlee Culbreath, ένας από τους πρώτους μάρτυρες του μοιραίου τροχαίου, λύνει τη σιωπή του.

Είκοσι χρόνια μετά το τροχαίο της πριγκίπισσας Diana, ο δικηγόρος Stanlee Culbreath λύνει τη σιωπή του. Ήταν μάρτυρας του μοιραίου τροχαίου στο Παρίσι. Ομολογεί ότι οι πιθανότητες επιβίωσής της μειώθηκαν σημαντικά. Και αυτό γιατί καθυστέρησαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Ο Stanlee Culbreath ήταν από τους πρώτους μάρτυρες του μοιραίου τροχαίου της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Κρατούσε μια αξιοπρεπή στάση από σεβασμό για τους νεαρούς πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι. Ομολογεί πλέον πως πιστεύει ότι «άλλες δυνάμεις» βρίσκονταν πίσω από το τραγικό τροχαίο.

Στα 69 του χρόνια σήμερα αποκαλύπτει νέες λεπτομέρεειες για το μοιραίο τροχαίο. Αναρωτιέται κατά πόσο η πριγκίπισσα Νταϊάνα θα μπορούσε να ζήσει αν οι γαλλικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης είχαν ενεργήσει γρηγορότερα.

«Πάντα πίστευα ότι ήταν ύποπτο. Ότι άλλες δυνάμεις έπαιξαν κάποιο ρόλο. Αλλά τώρα, 20 χρόνια μετά, αμφισβητώ περισσότερο από ποτέ αν ήταν δυστύχημα. Νομίζω ότι είναι αμφίβολο. Γιατί χρειάστηκαν 20 λεπτά για να φτάσει το ασθενοφόρο στην πριγκίπισσα Νταϊάνα; Και γιατί όταν τελικά την απεγκλώβισαν πέρασαν ένα νοσοκομείο και την πήγαν σε άλλο;».

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις