Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ντάνι Μπόιλ: Ο σκηνοθέτης του “Στιβ Τζομπς” στον “Τζέιμς Μποντ”

Ντάνι Μπόιλ: Ο σκηνοθέτης του “Στιβ Τζομπς” στον “Τζέιμς Μποντ”

Και το όνομα αυτού Ντάνι Μπόιλ. Ο Βρετανός οσκαρικός σκηνοθέτης θα πάρει θέση πίσω από τις κάμερες της 25ης κινηματογραφικής περιπέτειας του 007. Συνεχίζει στον ρόλο του ήρωα ο Ντάνιελ Κρεγκ.

Ο Βρετανός Ντάνι Μπόιλ θα είναι ο σκηνοθέτης του 25ου Τζέιμς Μποντ, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία Eon Prοductions που παράγει τις ταινίες της σειράς. Τα γυρίσματα με τις νέες περιπέτειες του διάσημου πράκτορα 007 της βρετανικής μυστικής υπηρεσίας πληροφοριών MI6 θα αρχίσουν τον Δεκέμβριο. Ο 61χρονος Ντάνι Μπόιλ, είχε κατά το παρελθόν σκηνοθετήσει τις ταινίες “Slumdog Millionaire” και “Steve Jobs”. Οι παραγωγοί Μάικ Γουίλσον και Μπάρμπαρα Μπροκόλι χαρακτηρίζουν “εξαιρετικά ταλαντούχο” τον Μπόιλ. Άλλωστε, ο Βρετανός director έχει κερδίσει Όσκαρ σκηνοθεσίας το 2009 για τη δραματική ταινία “Slumdog Millionaire”. Είχε γίνει, όμως, διάσημος με το “Trainspotting”.

Μπόιλ και Κρεγκ συνεργάστηκαν σε μικρή μήκους ταινία για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012. Σε ασυτήν ο ηθοποιός, ως Τζέιμς Μποντ, εισέρχεται στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ όπου τον υποδέχεται η βασίλισσα Ελισάβετ.

“My Name is Bond” νούμερο 25

Το σενάριο της ταινίας, της οποίας ο τίτλος δεν έχει διαρρεύσει, υπογράφει ο Βρετανός Τζον Χοντζ. O Χοντζ είχε συνεργαστεί με τον Μπόιλ στην ταινία “Trainspotting”. Η νέα ταινία θα διανεμηθεί από την Universal Pictures, παγκοσμίως, και από την MGM στις ΗΠΑ. Στις αμερικανικές αίθουσες θα προβληθεί στις 8 Νοεμβρίου 2019. Ωστόσο, η πρώτη προβολή της ταινίας θα γίνει στη Βρετανία, στις 25 Οκτωβρίου.

Ποτέ μη λες ποτέ

Θα είναι η πέμπτη φορά που ο Ντάνιελ Κρεγκ θα υποδυθεί τον δυναμικό πράκτορα. Η φημολογία μηνών ότι ο 50χρονος Βρετανός ηθοποιός φόρεσε για τελευταία το σμόκιν στο “Spectre” (2015), διαψεύστηκε πανυγηρικά.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις