Κόσμος

Ντέιβ Γκρολ, Έλβις Κοστέλο και Πολ ΜακΚάρτνεϊ ένωσαν τις δυνάμεις τους (pic, video)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι Ντέιβ Γκρολ, Έλβις Κοστέλο και Πολ ΜακΚάρτνεϊ συνεργάστηκαν για την πιο απίθανη διασκευή.

Ο αρχηγός των Foo Fighter, ο Άγγλος post punk τραγουδιστής και το πρώην μέλος των Beatles παρουσίασαν τη δική τους εκδοχή του «When the Saints Go Marching In» στο πλαίσιο της online μουσικής εκδήλωσης «Round Midnight Preserves».

Η εκδήλωση διοργανώθηκε την 20ή Ιουνίου το βράδυ και φιλοξενήθηκε από το Preservation Hall στη Νέα Ορλεάνη.

Ο Γκρολ πήρε το ντέφι, ενώ ο ΜακΚάρτνεϊ έπαιξε τρομπέτα και ο Κοστέλο τραγούδησε. Οι Τζιμς Τζέιμς, Ντέιβ Μάθιους, η Ίρμα Τόμας και ο Ναθάνιελ Ρέιτλιφ τους συνόδευσαν.

Ο πρώην ντράμερ των Nirvana και αρχηγός των Foo Fighter είχε σημαντικό ρόλο στην εκδήλωση που διοργανώθηκε για καλό σκοπό, τη συγκέντρωση πόρων με στόχο την ενίσχυση του The Spotify COVID-19 Music Relief project.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
New York Post: O Τραμπ θέλει τον Τζιάνι Ινφαντίνο για επόμενο γενικό γραμματέα του ΟΗΕ στη θέση του Αντόνιο Γκουτέρες
Ο Τραμπ πιστεύει ότι ο Ινφαντίνο «χαίρει σεβασμού από όλους σε όλο τον κόσμο και αναγνωρίζει ότι έχει μια ιδιαίτερη ικανότητα να φέρνει τους ανθρώπους κοντά»
Τραμπ - Ινφαντίνο
Έφοδος στα γραφεία της Deutsche Bank στη Φρανκφούρτη για το σκάνδαλο συναλλαγών Cum-Cum
Αναζητούν τοιχεία σχετικά με πιθανές παρατυπίες σε συναλλαγές που επέτρεπαν σε επενδυτές και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να μειώνουν ή να αποφεύγουν την καταβολή φόρου επί των μερισμάτων
Deutsche Bank