Κόσμος

Ντέμι Μουρ για Μπρους Γουίλις: Σταθερή η κατάσταση της υγείας του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νέες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Μπρους Γουίλις (Bruce Willis) έδωσε η Ντέμι Μουρ (Demi Moore), η οποία τιμήθηκε χθες, Κυριακή (13.10.24) για το σύνολο της καριέρας της με το κορυφαίο βραβείο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Hamptons. 

Μετά τη βράβευση και κατά τη διάρκεια μίας συζήτησης με το κοινό, η Ντέμι Μουρ ανέφερε πως η κατάσταση της υγείας του πρώην συζύγου της, Μπρους Γουίλις, παραμένει σταθερή. 

Σημειώνεται πως ο Μπρους Γουίλις πάσχει από μετωποκροταφική άνοια, γνωστή ως FTD, με την οικογένειά του να κάνει γνωστή την ασθένειά του τον Φεβρουάριο του 2023.

«Η ασθένεια είναι αυτό που είναι, ασθένεια. Και νομίζω ότι πρέπει να το αποδεχόμαστε ακριβώς όπως είναι. Αλλά εκεί που βρίσκεται τώρα, είναι σταθερός», ανέφερε.

«Αυτό που ενθαρρύνω πάντα ότι πρέπει να κάνει κανείς, είναι να συναντάμε τον ασθενή στο σημείο που βρίσκεται. Όταν κρατάς αυτό που ήταν στο παρελθόν, νομίζω ότι είναι χαμένη υπόθεση. Αλλά όταν κατανοείς το πού βρίσκεται τώρα, νομίζω ότι είναι πιο γλυκό», πρόσθεσε για τον πρωταγωνιστή του «Die Hard». Και αποκάλυψε ότι επισκέφθηκε τον Μπρους Γουίλις πριν από δύο ημέρες μαζί με την εγγονή της.

«Θα μοιράζομαι μαζί του ό,τι έχω, για όσο καιρό τον έχω ακόμα», κατέληξε η ίδια.

Η Μουρ ήταν παντρεμένη με τον διάσημο ηθοποιό από το 1987 έως το 2000, έχοντας αποκτήσει τρεις κόρες, σύμφωνα με το People.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ντόναλντ Τραμπ: «Το Ιράν υποστηρίζει ότι δεν εισπράττει διόδια στα Στενά του Ορμούζ, αν λέει ψέματα, οι διαπραγματεύσεις θα τερματιστούν»
«Επιπλέον, κανένα χρηματικό ποσό δεν έχει δοθεί στο Ιράν, ούτε έχει αποδεσμευτεί από τα κεφάλαιά τους προς αυτούς από τις ΗΠΑ», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
τραμπ
Γκάντι Άιζενκοτ: Ο στρατηγός που απειλεί να «ρίξει» τον Νετανιάχου στο Ισραήλ – Έχασε τον γιο του στη Γάζα, τον χλευάζουν για τα αγγλικά του
Ο πρώην αρχηγός του ισραηλινού στρατού εξελίσσεται σε ισχυρό διεκδικητή της πρωθυπουργίας, καθώς η δημοτικότητα του Μπενιαμίν Νετανιάχου καταρρέει στον δρόμο προς τις κάλπες του φθινοπώρου
Γκάντι Άιζενκοτ
Ντόναλντ Τραμπ: «Οι τιμές του πετρελαίου έχουν πέσει αλλά οι εταιρείες δεν τις μειώνουν στην αντλία, εξαπατούν τους πελάτες»
«Οι μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες δεν μειώνουν τις τιμές τους στην αντλία ανάλογα με τις κατακόρυφα χαμηλότερες τιμές που πληρώνουν για το πετρέλαιο», παραπονέθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Ντόναλντ Τραμπ