Κόσμος

Ντεμπούτο για τους… Breunion Boys με μπαλάντα κατά του Brexit! – video

Καθώς απομένει ελάχιστος χρόνος πριν από το Brexit, ένα συγκρότημα αγοριών έκανε το ντεμπούτο του με μια μπαλάντα, με την οποία απευθύνεται προς τους Βρετανούς πολίτες εκλιπαρώντας τους να «επιστρέψουν πίσω σε μας», διότι... ο έρωτας δεν έχει τελειώσει.

Το πενταμελές συγκρότημα των “Breunion Boys”, που ίδρυσε μια Ολλανδή καλλιτέχνιδα, κυκλοφόρησε το βίντεο από το πρώτο του σινγκλ, με τίτλο “Britain Come Back”, στο Άμστερνταμ αυτήν την εβδομάδα.

Η δημιουργός Γιούλια Φέλντμαν εργαζόταν σε μια ταινία στη Νέα Υόρκη, όταν άκουσε ότι οι Βρετανοί ψήφισαν, σε ένα δημοψήφισμα, υπέρ της αποχώρησης της χώρας τους από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Έκλαψα, πραγματικά έκλαψα με την καρδιά μου. Ήταν τόσο αναπάντεχο και συγκλονιστικό που με έκανε να νιώσω ανήμπορη» περιέγραψε η ίδια σε μια συνέντευξη.

Αντλώντας έμπνευση από  τους “Take That”, η Φέλντμαν πέρασε έναν χρόνο κάνοντας οντισιόν για τα μέλη του συγκροτήματος με βασικές προϋποθέσεις: να τραγουδούν, να χορεύουν και επίσης να πιστεύουν στη μόνιμη σχέση της Βρετανίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Φέλντμαν εξήγησε ότι το να φτιάξει ένα συγκρότημα ήταν για εκείνη «η τελική, απεγνωσμένη και απώτερη προσπάθειά της» να αποτρέψει το Brexit πριν από την 29η Μαρτίου, την επίσημη ημερομηνία αποχώρησης της Βρετανίας από την ΕΕ.

«Σκέφτηκα, τι άλλο θα είχε καλύτερο αποτέλεσμα από την φωνή των Take That, ή μιας άλλης μπάντας αγοριών, όπως εκείνης, το καλύτερο πράγμα που μας έδωσε η Βρετανία, προκειμένου να τους πείσουμε να επιστρέψουν;».

Το αποτέλεσμα ήταν ένα συγκρότημα από πέντε αγόρια, ηλικίας 22-25 ετών, τρεις εκ των οποίων φοιτητές σε ολλανδικά πανεπιστήμια.

«Δεν το πιστεύω ότι έφθασε το τέλος.

Νιώθω ακόμη την αγάπη σου μέσα μου», τραγουδούν οι Breunion Boys.

«Βρετανία, είσαι Σπουδαία, αλλά μαζί είμαστε σπουδαιότεροι».

Οι Βρετανοί πρέπει να παραμείνουν στην ΕΕ διότι «αγαπιόμαστε», είπε ο Αλάγκπι, ένα από τα μέλη του συγκροτήματος.

«Βρετανία, επίστρεψε σε εμάς.

Δεν είναι αργά να γυρίσεις.

Βρετανία, γύρισε πίσω, Βρετανία, γύρισε πίσω.

Υποσχόμαστε ότι μπορούμε να αλλάξουμε.

Μπορούμε να σε κάνουμε να αλλάξεις γνώμη;».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ: Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω εάν πάθει κακό ο αγνοούμενος πιλότος του F-15 που καταρρίφθηκε πάνω από το Ιράν – Εντοπίστηκε ο δεύτερος πιλότος
Η Τεχεράνη χλευάζει τις αμερικανικές έρευνες για τον πιλότο και εκτοξεύει αντιαεροπορικά πυρά κατά των ελικοπτέρων Black Hawk που συμμετέχουν στην επιχείρηση διάσωσης
Ντόναλντ Τραμπ
Το Ιράν απέρριψε 48ωρη εκεχειρία από τις «πληγωμένες» σε γόητρο και στρατιωτικό επίπεδο ΗΠΑ
Η Τεχεράνη δήλωσε στους μεσολαβητές ότι δεν προτίθεται να συναντηθούν αξιωματούχοι του με Αμερικανούς στο Ισλαμαμπάντ εντός των επόμενων ημερών και θεωρεί «απαράδεκτες» τις απαιτήσεις των ΗΠΑ
Λίβανος
Νεαρός έπεσε θύμα revenge porn από την πρώην σύντροφό του στην Βρετανία - Έστειλε γυμνές φωτογραφίες του στην μητέρα του
Στην 24χρονη επιβλήθηκε κοινοτική ποινή 12 μηνών με 200 ώρες κοινωνικής εργασίας, να καταβάλει στον πρώην της αποζημίωση ύψους 600 λιρών, ενώ εκδόθηκε και περιοριστική εντολή που της απαγορεύει να επικοινωνήσει μαζί του
Βρετανική αστυνομία
Ο Τραμπ ζητά 152 εκατομμύρια δολάρια για να επαναφέρει τη λειτουργία του Αλκατράζ ως φυλακές
Το Αλκατράζ, που άνοιξε το 1934, είχε θεωρηθεί η αυστηρότερη και υψίστης ασφαλείας φυλακή της Αμερικής δεδομένης της τοποθεσίας του νησιού, των παγωμένων νερών και των ισχυρών ρευμάτων που το περιβάλλουν
Νησί Αλκατράζ