Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ντμίτρι Κοβάλεφ: Ο Βλαντιμίρ Πούτιν βρήκε τον διάδοχό του; Ο διάλογος που άναψε φωτιές

Ντμίτρι Κοβάλεφ: Ο Βλαντιμίρ Πούτιν βρήκε τον διάδοχό του; Ο διάλογος που άναψε φωτιές

Κάθε μέρα και ένα νέο σενάριο για την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν. Και μαζί μ’ αυτά η αναζήτηση του ποιος θα τον διαδεχτεί στην ηγεσία της Ρωσίας. Τα ονόματα πολλά. Τελευταίο αυτό του 36χρονου Ντμίτρι Κοβάλεφ.

Είναι ο άνδρας με τον οποίο ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε διάλογο μετά την παρέλαση για την Ημέρα της Νίκης. Και δεν άργησε αυτό το τετ α τετ να πυροδοτήσει τις φήμες ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας έχει βρει τον διάδοχό του.

Ένα video που ανέβασε στο twitter ο Ουκρανός οδηγός αγώνων Ιγκόρ Σούσκο έγινε αμέσως… viral. «Ο νεαρός άνδρας με τον οποίο ο Πούτιν είχε μια μακρά και ειλικρινή συζήτηση στην Κόκκινη Πλατεία είναι ο επικεφαλής του τμήματος προεδρικής διοίκησης Ντμίτρι Κοβάλεφ. Οι φήμες άρχισαν αμέσως να φουντώνουν πως θα μπορούσε να είναι ο άνθρωπος που επέλεξε ο Πούτιν για διάδοχο». Το tweet αυτό του Σούσκο έγινε στις 10 Μαΐου, με τον Ουκρανό οδηγό να διευκρινίζει πως έως τότε το όνομα του… μυστηριώδους άνδρα δεν είναι επιβεβαιωθεί.

Αλλά αργότερα η σελίδα Baza στο Telegram ανέφερε ότι ο άνδρας με τον οποίο μιλούσε ο Πούτιν μετά την παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία είναι ο Ντμίτρι Κοβάλεφ και πιθανόν ο διάδοχός του. Το Newsweek δεν κατάφερε να 

Σύμφωνα με το Baza μάλιστα, ο Κοβάλεφ είναι 36 ετών και «είναι υπεύθυνος ενός εκ των τμημάτων της προεδρικής διοίκησης. Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες από το χόκεϊ στην σελίδα του Κοβάλεφ. Πιθανότατα γνώρισε τον Πούτιν μέσω του χόκεϊ που είναι το αγαπημένο του άθλημα».

Όλα αυτά ενώ οργιάζουν οι φήμες για την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν, με δημοσιεύματα να τον θέλουν να έχει καρκίνο, άνοια, Πάρκινσον και να ετοιμάζεται να μπει σε εγχείρηση στην κοιλιά, δίνοντας όμως τα κλειδιά εν τη απουσία του στον σκληροπυρηνικό επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας και πρώην επικεφαλής της FSB Νικολάι Πατρούσεφ και όχι στον Κοβάλεφ…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις