Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ντόναλντ – Μελάνια Τραμπ: Ο πρώτος τους χορός και το “μήνυμα” [vid]

Φωτογραφία από YouTube
Φωτογραφία από YouTube

Η ορκωμοσία έχει ολοκληρωθεί και ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, χορεύει με την σύζυγό του και Πρώτη Κυρία, Μελάνια. Το τραγούδι “my way”, οι συμβολισμοί και η… αμηχανία του προεδρικού ζεύγους.

Η Μελάνια Τραμπ εμφανίστηκε στην ορκωμοσία του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, με ένα σιέλ σύνολο Ralph Lauren και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα, θυμίζοντας την Τζάκι Κένεντι.

Μετά την ορκωμοσία, πάντως, εμφανίστηκε με μια λευκή τουαλέτα και μαζί με τον σύζυγό της ανέβηκαν στην σκηνή για τον πρώτο τους χορό, ως ο νέος Πρόεδρος και η νέα Πρώτη Κυρία.

Οι στιγμές ήταν μάλλον… αμήχανες, με πολλούς χρήστες του Twitter να σχολιάζουν πως οι δυο τους έμοιαζαν σα να μην είχαν χορέψει… ποτέ ξανά μαζί.

Το τραγούδι που επιλέχθηκε, μάλλον δεν ήταν καθόλου τυχαίο. Ήταν μια live εκτέλεση του “my way”, του Frank Sinatra, δείχνοντας πως ο νέος Πλανητάρχης θέλει να τα κάνει όλα… με τον τρόπο του.

Λίγο αργότερα στη σκηνή ανέβηκαν τόσο ο νέος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ με την σύζυγό του και την οικογένειά του, όσο και η οικογένεια του Ντόναλντ Τραμπ, με την κόρη του, Ιβάνκα, να “μαγνητίζει” επίσης με την παρουσία της.

Δείτε το βίντεο

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε