Κόσμος

Ντόναλντ Τραμπ για Εμανουέλ Μακρόν: «Ακόμα προσπαθεί να συνέλθει από τη σφαλιάρα της Μπριζίτ»

Δεν λέει να κοπάσει ο σάλος για τις φήμες πως ο Εμανουέλ Μακρόν είναι θύμα κακοποιήσης από την Μπριζίτ Μακρόν

Ο Ντόναλντ Τραμπ στο διάγγελμά του προς τους Αμερικανούς από τον Λευκό Οίκο εκτός από την αναφορά του στον πόλεμο στο Ιράν, χλεύασε τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και τη σύζυγό του Μπριζίτ Μακρόν κατά τη διάρκεια ενός ιδιωτικού γεύματος την 1η Απριλίου όπου επέκρινε τους συμμάχους του ΝΑΤΟ επειδή δεν συμμετείχαν στον πόλεμο κατά του Ιράν που έχει ταράξει τη Μέση Ανατολή.

«Δεν τους χρειαζόμασταν, αλλά τους ζήτησα ούτως ή άλλως», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ για το γεύμα με τον Εμανουέλ Μακρόν, σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε για λίγο στο κανάλι του Λευκού Οίκου στο YouTube πριν αποκλειστεί η πρόσβαση.

«Καλώ τη Γαλλία, τον Μακρόν – η σύζυγός του του φέρεται εξαιρετικά άσχημα. Ακόμα αναρρώνει από τη σφαλιάρα στο σαγόνι», είπε ο κ. Τραμπ.

«Και είπα, “Εμμανουέλ, θα θέλαμε να έχουμε κάποια βοήθεια στον Κόλπο, παρόλο που θέτουμε ρεκόρ στο να εξουδετερώνουμε κακούς ανθρώπους και βαλλιστικούς πυραύλους. Θα θέλαμε να έχουμε κάποια βοήθεια. Αν μπορούσατε, θα μπορούσατε παρακαλώ να στείλετε πλοία αμέσως;” συνέχισε ο κ. Τραμπ. «Είπα, “Όχι, όχι, δεν χρειάζομαι μετά τη νίκη του πολέμου, Εμμανουήλ”, είπε ο κ. Τραμπ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Republic (@republicworld)

Δεν λέει να κοπάσει ο σάλος για τις φήμες πως ο Εμανουέλ Μακρόν είναι θύμα κακοποιήσης από την Μπριζίτ Μακρόν ειδικά μετά το χαστούκι  σε απευθείας μετάδοση κατά την επίσκεψή τους στο Βιετνάμ τον Ιούνιου του 2025.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Διάγγελμα Τραμπ για τον πόλεμο με το Ιράν: Κάναμε νίκες που δεν είχε ξαναδεί ο πλανήτης, κοντεύουμε στους στρατηγικούς μας στόχους
Ο Τραμπ προειδοποίησε ότι ο αμερικανικός στρατός θα πλήξει το Ιράν «εξαιρετικά σκληρά» τις επόμενες 2-3 εβδομάδες, με τις συνομιλίες να συνεχίζονται ταυτόχρονα
Ντόναλντ Τραμπ
36