Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ντόναλντ Τραμπ για Χάρι: Ποτέ δεν με σνόμπαρε!

Ντόναλντ Τραμπ για Χάρι: Ποτέ δεν με σνόμπαρε!

Τα πάντα για να δείξει ότι η επίσκεψή του στην Βρετανία ήταν άκρως επιτυχημένη και ότι όλοι τον αγαπούν και εκείνος επίσης, έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Βρετανία» του περίφημου Πιρς Μόργκαν.

Στην συνέντευξη που κράτησε 33 λεπτά ο Ντόναλντ Τραμπ το μόνο που έκανε ήταν να διαψεύδει ότι υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις του με τον Πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ και είπε με τρόπο ότι ο Κάρολος τον εξόντωσε αφού η προγραμματισμένη συνάντηση που είχε μαζί του ήταν να κρατήσει 15 λεπτά και κράτησε 1,5 ώρα! Και όλη αυτή την ώρα του μιλούσε για την κλιματική αλλαγή.

Ο Τραμπ, αρνήθηκε ότι ο Χάρι τον σνόμπαρε την ώρα που του γινόταν ξενάγηση στο Μπάκινγχαμ. Είπε ότι ο Χάρι είναι ένας πολύ σπουδαίος τύπος. Για την Μέγκαν είπε ότι είναι “καλή” και “κάνει καλή δουλεια” παρά το γεγονός ότι ήταν κακιά μαζί του.

Το 2015 η Μέγκαν Μαρκλ τον είχε αποκαλέσει μισογύνη και διχαστικό και επίσης ότι σκεφτόταν να εγκαταλείψει τις ΗΠΑ αν εκείνος γινόταν Πρόεδρος.

Παίρνοντας ύφος “Βασιλάκη Καΐλα» είπε: «Ήταν κακιά μαζί μου. Και εντάξει ας είναι εκείνη κακιά μαζί μου αλλά εγώ δεν ήμουν. Ξέρετε κάτι; Κάνει πολύ καλή δουλειά. Ελπίζω να περνάει καλά και να απολαμβάνει την ζωή της. Νομίζω ότι είναι πολύ καλή».

Ο αμερικανός Πρόεδρος διέψευσε ότι ο Χάρι τον απέφυγε στο Μπάκινγχαμ λέγοντας: «Όχι, όχι, όχι! Το αντίθετο! Πέρασε πολύ χρόνο μιλώντας με την Ιβάνκα και στην υπόλοιπη οικογένεια (σ.σ. εκτός από τον ίδιο)».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις