Σάββατο, 2 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ντόναλντ Τραμπ: Η πρωτότοκη κόρη του, Ιβάνκα, δεν θα συμμετάσχει στη νέα προεκλογική εκστρατεία του

Ντόναλντ Τραμπ: Η πρωτότοκη κόρη του, Ιβάνκα, δεν θα συμμετάσχει στη νέα προεκλογική εκστρατεία του

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης (15.11.2022) ότι το 2024 θα διεκδικήσει για 3η φορά την προεδρεία των ΗΠΑ. Και λίγο αργότερα, η πρωτότοκη κόρη του, Ιβάνκα, έκανε γνωστό ότι δεν θα συμμετάσχει στην προεκλογική εκστρατεία του πατέρα της γιατί θέλει να δώσει προτεραιότητα στην οικογένειά της. 

Η Ιβάνκα Τραμπ είναι παντρεμένη με τον Τζάρεντ Κούσνερ από το 2009 και είναι μητέρα τριών παιδιών. «Δεν σκοπεύω να ασχοληθώ με την πολιτική. Ενώ πάντα θα αγαπώ και θα στηρίζω τον πατέρα μου, στο μέλλον θα το κάνω εκτός της πολιτικής αρένας» αναφέρει -μεταξύ άλλων- η πρωτότοκη κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σε ανάρτησή της στο Instagram. 

«Αγαπώ πάρα πολύ τον πατέρα μου. Αυτή τη φορά επιλέγω να δώσω προτεραιότητα στα μικρά μου παιδιά και στην ιδιωτική ζωή που δημιουργούμε ως οικογένεια. Δεν σκοπεύω να ασχοληθώ με την πολιτική. Ενώ πάντα θα αγαπώ και θα στηρίζω τον πατέρα μου, στο μέλλον θα το κάνω εκτός της πολιτικής αρένας», έγραψε η Ιβάνκα Τραμπ, σε ανακοίνωσή της σε Instagram Stories. 

«Είμαι ευγνώμων που είχα την τιμή να υπηρετήσω τον αμερικανικό λαό και θα είμαι πάντα υπερήφανη για πολλά από τα επιτεύγματα της κυβέρνησής μας», καταλήγει η Ιβάνκα Τραμπ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις