Παρασκευή, 10 Μαΐ
18oC Αθήνα

Νυσταγμένος πρίγκιπας! Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά, πάρε και τον Γουίλιαμ! [pics, vids]

πρίγκιπας Γουίλιαμ

Μπαμπάς τριών παιδιών, εκ των οποίων το ένα λίγων ημερών. Αλλά και πρίγκιπας ταυτόχρονα με υποχρεώσεις. Δύσκολες (και νυσταγμένες) ώρες για τον Γουίλιαμ.

Οι εικόνες του πρίγκιπα Γουίλιαμ να μην μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά κατά τη διάρκεια λειτουργείας για την επέτειο από τη μάχη της Καλλίπολης κάνουν το γύρο του κόσμου. Και προκαλούν από τη μια γέλιο. Και από την άλλη… συμπόνια, για έναν άνθρωπο που νυστάζει και δεν μπορεί να κοιμηθεί!

πρίγκιπας Γουίλιαμ

Το μεσημέρι της Τετάρτης (25,04.2018) ο πρίγκιπας Γουίλιαμ βρέθηκε στο παρεκκλήσι του Γουεστμίνστερ. Μαζί του ο αδερφός του πρίγκιπας Χάρι και η μέλλουσα σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ. Παραβρέθηκαν σε τελετή μνήμης για την ημέρα Anzac, την επέτειο από τη μάχη της Καλλίπολης κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου και την απόφαση Αυστραλών και Νεοζηλανδών στρατιωτών.

Πριν ξεκινήσει η τελετή, ο Γουιλιαμ ήταν σε καλή διάθεση. Μέχρι που αστειεύτηκε με το όνομα που θα έχει ο νεογέννητος γιος του. Αλεξάντερ ή… Τζέρι, είναι καλές επιλογές είπε όταν δυο από τους εκπροσώπους της κοινοπολιτείας του… πρότειναν τα ονόματά τους για το νέο βασιλικό μωρό.

Μετά, όμως, ήρθαν τα δύσκολα…

Κάνει νύστα

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πήρε τη θέση του δίπλα στη Μέγκαν Μαρκλ. Κρατούσε στα χέρια του το βιβλίο με τους ψαλμούς. Αλλά τα μάτια του ανοιχτά, δεν μπορούσε να τα κρατήσει. Μάλλον ο νεογέννητος πρίγκιπας είναι… ανήσυχος τα βράδια. Κι ας είχε δηλώσει νωρίτερα ο ευτυχής μπαμπάς πως μέχρι στιγμής κοιμάται καλά και δεν… κουράζει τον ίδιο και τη σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον.

Οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές: ο Γουίλιαμ θέλει αλλά δεν μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά. «Κουτουλάει» από τη νύστα κατά το κοινώς λεγόμενο.

Δείτε τις εικόνες και το video και θα… καταλάβετε το “δράμα” του

Φωτογραφία Reuters
Φωτογραφία Reuters
Φωτογραφία Reuters
Φωτογραφία Reuters 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις