Κόσμος

Ο απίστευτος αγώνας ενός πατέρα για να βρει τα οστά του γιου του

Εξαθλιωμένος αλλα αποφασισμένος, ο Τζεμαΐλ Χασάνοβιτς ψάχνει να βρει τα οστά του αγνοούμενου γιου του που σκοτώθηκε στον αιματηρό εμφυλιο πόλεμο στη Βοσνία - Ερζεγοβίνη.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο εμφύλιος πόλεμος της περιόδου 1992-1995 στη Βοσνία – Ερζεγοβίνη στοιχησε τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων. Σήμερα εκτιμάται οτι 10.000 Βόσνιοι εξακολουθούν να αγνοούνται. Ένας πατέρας, ο Τζεμαΐλ Χασάνοβιτς θέλει να βρει τον γιο του που σκοτώθηκε στη διάρκεια του αιματηρού εμφυλίου πολέμου τη δεκαετία του 1990. Αποφασισμένος, ο Χασάνοβιτς εχει αφιερώσει τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής του στην αναζήτηση των οστών του γιού του. 

Διαβάστε την απίστευτη ιστορία στο OnAlert.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Με Αλτσχάιμερ διαγνώστηκε ο ηρωικός πιλότος που προσγείωσε το αεροπλάνο στον ποταμό Χάντσον και έσωσε 155 ζωές
Η πτήση 1549 της US Airways προσγειώθηκε στον ποταμό Χάντσον στις 15 Ιανουαρίου 2009, αφού και οι δύο κινητήρες της έπαυσαν να λειτουργούν λόγω σύγκρουσης με ένα σμήνος χηνών
Sully' Sullenberger