Κόσμος

Ο άστεγος γυμνός “καβαλάρης” του Μετρό

Αμετανόητος ο Ed Haines που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός να κυκλοφορεί γυμνός στο μετρό.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Μου αρέσει να είμαι γυμνός. Με ανάβει. Μακάρι να μπορούσα να το κάνω συνέχεια. Θα το έκανα αν μπορούσα χωρίς να μου δημιουργεί προβλήματα”, σημείωσε ο 40χρονος.

Όταν τον συνάντησε δημοσιογράφος της New York Post στο Μανχάταν, αρχικά αρνήθηκε πως είναι ο άνδρας των φωτογραφιών που έκαναν τον γύρο του κόσμου.

“Δεν τον έχω δει ποτέ” είπε αρχικά, αλλά όταν του επισήμανε πως έχει τα ίδια τατουάζ το παραδέχτηκε.

Ανέφερε μάλιστα πως ήταν τόσο μεθυσμένος εκείνη την ημέρα που κατέληξε στο νοσοκομείο και δεν θυμάται να κάνει τη διαδρομή.

“Το είδα στη New York Post ότι κυκλοφορούσα γυμνός”, σημείωσε, ενώ αστειεύτηκε με τα κατορθώματα της Kim Kardashian. “Μακάρι να μπορούσα να γδυθώ έτσι”, τόνισε.

Πηγή:
New York Post

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σοκ στο Μιλάνο: Νεαρός από τη Γκαμπόν μαχαίρωσε στα καλά καθούμενα έναν 55χρονο – «Το απόλαυσα, θα το ξαναέκανα»
Ο άτυχος άνδρας δέχθηκε 20 μαχαιριές σε κεφάλι, λαιμό, θώρακα και κοιλιακή χώρα - Ο νεαρός είχε βγει στον δρόμο με πρόθεση να επιτεθεί στον πρώτο άνθρωπο που θα θεωρούσε εύκολο στόχο
Μιλάνο
13
Φρίκη στην Βρετανία: Άντρας εμμονικός με τον Χάνιμπαλ δολοφόνησε και διαμέλισε την γειτόνισσά του – «Θα την είχε φάει»
Ο 48χρονος Καρλ Χάτσινγκς, δήλωσε ένοχος για φόνο και έδωσε στην αστυνομία έναν χάρτη για να βρει τα λείψανά της Τζούλι Μπάκλεϊ, μέσα σε ρηχό τάφο στο Κέιμπριτζσαϊρ
Αστυνομία