Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Διάβολος Φοράει Prada: Χαμός με την κομμένη σκηνή! [vid]

Ο Διάβολος Φοράει Prada

Φωτιά έβαλε στο ίντερνετ μια κομμένη σκηνή από το blockbuster του 2006 Ο Διάβολος Φοράει Prada. Δείτε την κομμένη σκηνή!

Η κομμένη σκηνή από την ταινία Ο Διάβολος Φοράει Prada αλλάζει ριζικά την εικόνα της “βασίλισσας του πάγου” για την Miranda Priestly. Από τη στιγμή που η κομμένη σκηνή έκανε την εμφάνισή της, τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά.

Ο Spencer Althouse που ανέβασε το βίντεο παραδέχεται ότι άλλαξε ολόκληρη την ταινία για τον ίδιο. Στο σύντομο βίντεο ο χαρακτήρας που υποδυόταν η Meryl Streep βγάζει το παγωμένο προσωπείο της και ευχαριστεί την Andrea ‘Andy’ Sachs που υποδυόταν η Anne Hathaway.

Η κομμένη σκηνή απεικονίζει μια εντελώς διαφορετική πλευρά της σχέσης της αναδυόμενης δημοσιογράφου με το αφεντικό της. Ενώ η Miranda μιλά με το αφεντικό της Irv Ravitz, εμφανίζεται ξαφνικά ο σύζυγός της και αρχίζει να κάνει σκηνή.

Η Andy καταφέρνει να διαχειριστεί την κατάσταση και απομακρύνει τον Irv τον οποίο προσβάλλει ο σύζυγος της Miranda. H Miranda απομακρύνεται με τον μεθυσμένο σύζυγό της και αρχίζει να χορεύει μαζί του.

Ο Διάβολος Φοράει Prada … μια άλλη ταινία

Γυρνά όμως στο τέλος της μικρής σκηνής, κοιτάζει την Andy και της λέει ευχαριστώ. Μια πράξη καλοσύνης που προκάλεσε χαμό στα social media. Οι θαυμαστές της ταινίας σοκαρίστηκαν από την κομμένη σκηνή που ουσιαστικά μετατρέπει την ταινία σε μια εντελώς διαφορετική ταινία!

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αναρωτήθηκαν γιατί κόπηκε η συγκεκριμένη σκηνή από την ταινία Ο Διάβολος Φοράει Prada, με άλλους να εκφράζουν την ευχαρίστησή τους που δεν μπήκε τελικά στην ταινία.

Πηγή: Dailymail

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις