Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο δικός σας “Φρέντι Μέρκιουρι”… με βελονάκι

Ο δικός σας “Φρέντι Μέρκιουρι”… με βελονάκι

Η Τζανίν Χολμς (Janine Holmes) του Moji-Moji Design, ειδικός στην ιαπωνική τέχνη amigurumi – κουκλάκια με βελονάκι – δημιούργησε τον ένα σχέδιο για να φιλοτεχνήσετε τον δικό σας Do It Yourself «Φρέντι Μέρκιουρι», το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν.

«Ύφαινα μαζί με τη γιαγιά Έλσι από τότε που ήμουν πέντε χρόνων, και στα οκτώ μου έπλεκα» θυμάται η Χολμς, μιλώντας στο My Modern Met. Πήρε μεταπτυχιακό σε Constructed Textile Design και, στη συνέχεια, έκανε την είσοδό της στη βιομηχανία της μόδας και των υφαντών. «Το μεγαλύτερο διάστημα της ζωής μου ως εργαζόμενη ήμουν ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα του ντιζάιν για μπατίκ. Αυτό όμως πέρασε σε δεύτερη μοίρα όταν ανακάλυψα τις χαρές του να σχεδιάζω για βελονάκι» λέει.

Ελπίζει ότι όσοι κατεβάσουν το σχέδιό της για τον Φρέντι–κουκλάκι θα σκεφτούν το ενδεχόμενο να κάνουν μια δωρεά στον οργανισμό Mercury Phoenix Trust, που δραστηριοποιείται στην αντιμετώπιση του HIV/AIDS, παγκοσμίως. Τον φιλανθρωπικό οργανισμό ίδρυσαν στη μνήμη του Φρέντι Μέρκιουρι, τα μέλη των Queen Μπράιαν Μέι και Ρότζερ Τέιλορ και ο Τζιμ Μπιτς, ο μάνατζερ του συγκροτήματος.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις