Κόσμος

Ο Ed Westwick διαγράφει αναρτήσεις διάψευσης για βιασμό

Ίσως να πρόκειται και για σιωπηλή παραδοχή του διάσημου ηθοποιού που πρωταγωνιστούσε στο Gossip Girl. O Ed Westwick διέγραψε αναρτήσεις που διέψευδε τις κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης και βιασμού.

Ο πρωταγωνιστής του Gossip Girl Ed Westwick κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και βιασμό από τρεις γυναίκες. Ήταν τον Νοέμβριο που η 27χρονη Kristina Cohen κατηγόρησε τον ηθοποιό για τον βιασμό της πριν από 3 χρόνια.

“Πάλεψα όσο σκληρά μπορούσα αλλά μου άρπαξε το πρόσωπο και με τράνταζε. Μου έλεγε ότι θέλει να με γ@@@. Είχα παραλύσει. Δεν μπορούσα να μιλήσω. Δεν μπορούσα πλέον να κινηθώ. Με κρατούσε κάτω και με βίασε” είχε γράψει στο facebook.

Ο διάσημος ηθοποιός είχε γράψει στον λογαριασμό του στο facebook πως δεν τη γνωρίζει. “Ποτέ δεν ανάγκασα καμία γυναίκα. Σίγουρα δεν έχω διαπράξει ποτέ βιασμό”.

Η Aurelie Wynn, που χρησιμοποιούσε το όνομα Aurelie Marie Cao όταν ήταν ηθοποιός, υποστηρίζει πως ο Ed Westwick τη βίασε τον Ιούλιο του 2014. Η Rachel Eck τον κατηγόρησε πως της επιτέθηκε σεξουαλικά και προσπαθούσε να τη φιλήσει το βράδυ πριν από τα Όσκαρ τον Μάρτιο του 2014.

Η διάψευση του Ed Westwick

“Είναι απογοητευτικό και λυπηρό για μένα που ως αποτέλεσμα δύο μη επαληθευμένων και πιθανότατα αναληθών ισχυρισμών στα social media κάποιοι θα μπορούσαν να συμπεράνουν ότι έκανα κάτι τέτοιο. “Δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα και συνεργάζομαι με τις αρχές ώστε να μπορέσουν να καθαρίσουν το όνομά μου το συντομότερο δυνατό” είχε γράψει ο ηθοποιός.

Την περασμένη εβδομάδα το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες έδωσε την έρευνα στον εισαγγελέα. Ο Ed Westwick έχει προσλάβει γυναίκα δικογόρο με εξειδίκευση στο ποινικό για να τον εκπροσωπήσει.

Πηγή: Nydailynews

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Politico: Ο αιώνας της ταπείνωσης για την Ευρώπη μπορεί να έχει ήδη αρχίσει – Η συμφωνία με τον Τραμπ και οι ομοιότητες της υποταγής της Κίνας στη Βρετανία
Ο Τραμπ χρησιμοποιεί την στρατιωτική και τεχνολογική υπεροχή των ΗΠΑ για να πιέζει για μονομερείς συμφωνίες την Ευρώπη
Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ο Ντόναλντ Τραμπ 2
Επιτυχημένη η τελική δοκιμή για την υψηλότερη γέφυρα του κόσμου στην Κίνα – Άντεξε 96 βαρέα φορτηγά
Τα εγκαίνια της εντυπωσιακής γέφυρας έχουν προγραμματιστεί για τα τέλη Σεπτεμβρίου και θα μειώσει τον χρόνο ταξιδιού μεταξύ Λιουτζί και Ανλόνγκ από 2 ώρες σε μόλις 2 λεπτά
Η εντυπωσιακή γέφυρα Huajiang Grand Canyon στην Κίνα
1
Η Γαλλία στο χείλος του χάους: Ο Μπαϊρού ρισκάρει, το κίνημα «Μπλοκάρουμε τα Πάντα» φουντώνει, η Λε Πεν καραδοκεί και ο Μακρόν αγωνιά
Ποια θα είναι η επόμενη μέρα στη Γαλλία - Οι επιλογές του Μακρόν - Οι περισσότεροι Γάλλοι θέλουν διάλυση της Βουλής, νέες εκλογές και παραίτηση Μακρόν
Μακρόν Μπαϊρού 43