Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ο Έλτον Τζον μιλάει για τις καταχρήσεις και τον εθισμό στην κοκαΐνη! video

Ο Έλτον Τζον μιλάει για τις καταχρήσεις και τον εθισμό στην κοκαΐνη! video

Τα προβλήματά του με την κατάχρηση ουσιών και τον εθισμό περιγράφει στα νέα του απομνημονεύματα με τίτλο “Me” το είδωλο της παγκόσμιας μουσικής, Έλτον Τζον.

Από την πρώτη του επαφή με την κοκαΐνη με τον πρώην σύντροφο και μάνατζέρ του, Τζον Ριντ και τη ριψοκίνδυνη συμπεριφορά που ακολούθησε και τελικά την εισαγωγή του σε κλινική απεξάρτησης ο Έλτον Τζον εξιστορεί τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των αγώνων κατά των ναρκωτικών και άλλων διασημοτήτων.

Ο 72χρονος Έλτον Τζον, εξηγεί ότι έγινε αρωγός διάσημων συναδέλφων του Χόλιγουντ που έδιναν μάχη με τον εθισμό.

“Υποθέτω ότι επειδή ήμουν ένας υψηλού προφίλ εξαρτημένος που άλλαξε τη ζωή του πολύ δημόσια, έγινα κάποιος που οι συνάδελφοί μου αναζητούσαν, αν είχαν κάποιο πρόβλημα”, σημειώνει.

Παρακολουθείστε τον Έλτον Τζον να μιλάει σχετικά στο παρακάτω video:

https://youtu.be/qnxVM1uw2VI

Έλτον Τζον: Αυτούς που βοήθησε και εκείνοι που… “στράβωσαν”

Αποκαλύπτει, σύμφωνα με το “Page Six”, ότι όχι μόνο οδήγησε τον Ρούφους Γουέινραϊτ για αποτοξίνωση όταν “πήρε τόσο πολύ κρυσταλλική μέθη που, σε κάποια φάση, προσωρινά τυφλώθηκε”, αλλά και ότι είναι χορηγός των Ανώνυμων Αλκοολικών του Eminem.

Ο Άγγλος τραγουδιστής, συνθέτης και πιανίστας λέει ότι προσπάθησε να βοηθήσει πολλούς καλλιτέχνες που παλεύουν με τον εθισμό και αστειευόμενος αναφέρει ότι έχει γίνει λίγο ανέκδοτο ότι ο Έλτον έρχεται πάντα κάθε φορά που ένας ποπ σταρ έχει πρόβλημα με ποτό ή ναρκωτικά – αλλά δεν τον πειράζει καθόλου.

“Δυστυχώς, δεν ήμουν πάντα επιτυχής”, διευκρινίζει.

Η Ντιον Γουόργουικ τού ζήτησε να βοηθήσει την ανιψιά της κάποτε, την αείμνηστη Γουίτνεϊ Χιούστον, αλλά η Χιούστον δεν ανταποκρίθηκε ποτέ. Ο Τζορτζ Μάικλ επίσης δεν ανταποκρίθηκε θετικά στην προσφορά βοήθειας του Έλτον Τζον. Έστειλε μάλιστα μια ανοικτή επιστολή στο περιοδικό “Heat”, ζητώντας από τον Έλτον Τζον να κοιτά τη δική του δουλειά.

Ένας άλλος μουσικός που απέφυγε τη βοήθειά του ήταν ο Μπίλι Τζόελ που είχε πρόβλημα με το αλκοόλ.

Έξω από τη μουσική βιομηχανία, βοήθησε και άλλους φίλους του, κυρίως τη Ντονατέλα Βερσάτσε. Μετά τον θάνατο του αδελφού της, Τζιάνι, για τον οποίο ο Έλτον Τζον ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε ότι είχε πρόβλημα με την κοκαΐνη.

Ο Έλτον Τζον αναφέρει ότι κάλεσε μία ομάδα φίλων και συγγενών να συζητήσουν το πρόβλημα της Ντονατέλα Βερσάτσε με αποτέλεσμα να πάει για αποτοξίνωση.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις