Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Εμανουέλ Μακρόν ποζάρει με ανοιχτό πουκάμισο και τα σχόλια «πέφτουν βροχή»

Ο Εμανουέλ Μακρόν ποζάρει με ανοιχτό πουκάμισο και τα σχόλια «πέφτουν βροχή»

Μια διαφορετική εικόνα θέλησε να παρουσιάσει ο Εμανουέλ Μακρόν, ο πρόεδρος της Γαλλίας σε μια σειρά από φωτογραφίες που δημοσίευσε η προσωπική φωτογράφος του. Σημειώνεται πως την Κυριακή ο Μακρόν θα διεκδικήσει μια ακόμα θητεία ως πρόεδρος της Γαλλίας απέναντι στην Μαρίν Λεπέν.

Έτσι, λίγο πριν τις εκλογές της Γαλλίας η προσωπική φωτογράφος του Εμανουέλ Μακρόν αποφάσισε να ανεβάσει στο instagram μια σειρά από διαφορετικές και σπάνιες φωτογραφίες του προέδρου, ξεσηκώνοντας όμως θύελλα αντιδράσεων.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε, φαίνεται ο Μακρόν να διαλέγει γραβάτα και να ντύνεται λίγο πριν από την ομιλία του στη Μασσαλία. Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται αγκαλιά με την Μπριζίτ να κοιτάνε από το παράθυρο, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος διακρίνεται να διαλέγει κουστούμι και να φοράει την γραβάτα του. Λίγο μετά η φωτογράφος μας δείχνει στιγμιότυπα από την είσοδό του στον χώρο που έγινε η ομιλία. 

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε έκπληξη είναι μια φωτογραφία, μετά την ομιλία του, όπου ο Μακρόν απαθανατίστηκε σαν σταρ του σινεμά με ανοιχτό πουκάμισο πάνω σε έναν καναπέ…

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια έπεσαν βροχή και πολλοί ήταν οι χρήστες του Instagram που έσπευσαν να σχολιάσουν το δασύτριχο στήθος του προέδρου Μακρόν.

Δείτε τη φωτογραφία στο Instagram της φωτογράφου. Είναι η φωτογραφία Νο 9:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ©Soazig de la Moissonnière (@soazigdelamoissonniere)

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις