Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ο Εμανουέλ Μακρόν ρίχνει γροθιές σε σάκο του μποξ: Ο Γάλλος πρόεδρος έτσι όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί

Ο Εμανουέλ Μακρόν ρίχνει γροθιές σε σάκο του μποξ: Ο Γάλλος πρόεδρος έτσι όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί
Φωτογραφία: NDP Photos

Η Soazig de la Moissonnière, η επίσημη φωτογράφος του Εμανουέλ Μακρόν, μοιράστηκε σήμερα (20.03.2024) στο προφίλ της στο Instagram δύο νέες φωτογραφίες του Γάλλου προέδρου.

Στις φωτογραφίες, ο Εμανουέλ Μακρόν, φορά γάντια του μποξ και φαίνεται πιο αποφασισμένος από ποτέ.

Ο Εμανουέλ Μακρόν και η πυγμαχία έχουν μια μακροχρόνια σχέση αγάπης. Εδώ και χρόνια, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας  ασχολείται με αυτό το άθλημα, το οποίο του επιτρέπει να καθαρίζει το μυαλό του και να εκτονώνεται όταν η καθημερινότητά του είναι πολύ έντονη.

Στις λήψεις που ανάρτησε η επίσημη φωτογράφος του,  ο σύζυγος της Brigitte Macron έχει ένα αποφασιστικό βλέμμα στο πρόσωπό του, σαν να θέλει να δώσει μάχη με τον αντίπαλό του καθώς χτυπά επανειλημμένα το σάκο του μποξ. Στη δεύτερη φωτογραφία, φαίνεται να χτυπάει τόσο δυνατά που οι δικέφαλοί του ξεχωρίζουν κάτω από το μαύρο μπλουζάκι του.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Soazig de la Moissonnière (@soazigdelamoissonniere)

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Εμανουέλ Μακρόν είχε να αντιμετωπίσει μια σειρά από κρίσεις τόσο στο γαλλικό έδαφος όσο και διεθνώς.

Στο θέμα της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, για παράδειγμα, υπήρξε σταθερά πολύ αυστηρός όσον αφορά τις προθέσεις της Γαλλίας. “Ίσως κάποια στιγμή -δεν το θέλω, δεν θα πάρω εγώ την πρωτοβουλία- θα πρέπει να έχουμε επιχειρήσεις στο έδαφος, όποιες κι αν είναι αυτές, για να αντιμετωπίσουμε τις ρωσικές δυνάμεις”, δήλωσε στην Le Parisien.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις