Συμβαίνει τώρα:
Φωτιά σε διώροφο κτίριο στην Καλλιθέα
Κόσμος

Ο Ερντογάν απολογείται στον Πούτιν! “Εισβολή” αλιευτικών στο Αγαθονήσι

Η Τουρκία είναι στριμωγμένη για τα καλά στην γωνία και προσπαθεί με το γνωστό “ανατολίτικο” παζάρι που περιλαμβάνει “γαλιφιές” και κολακείες και …θυματοποίηση από τη μία και από την άλλη “τσαμπουκάδες” που επιχειρούν να προκαλέσουν την εντύπωση ότι η Τουρκία δεν φοβάται κανένα. Στην προκειμένη περίπτωση η Άγκυρα φαίνεται να έχει χάσει τον έλεγχο.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Από τη μία ο Ερντογάν εμφανίζεται απολογητικός έναντι του Πούτιν λέγοντα επί της ουσίας ότι η κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους SU-24 ήταν …ένα λάθος που οφείλεται μάλιστα στον Ρώσο πιλότο που δεν …άκουσε τις προειδοποιήσεις! Λέει συνειδητά ψέμματα και είναι θέμα ημερών να υπάρξει κι άλλη απόδειξη γι΄ αυτό.

Από την άλλη τη νύχτα στο Αιγαίο και στο Αγαθονήσι…βγήκαν τρεχαντήρια! Πολλά αλιευτικά σκάφη των Τούρκων εμφανίστηκαν ανοιχτά του Αγαθονησίου ,θέτοντας σε ετοιμότητα το Λιμενικό.

Διαβάστε περισσότερα στο Onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ντόναλντ Τραμπ: Μπορεί να ολοκληρώσουμε τη δουλειά που ξεκινήσαμε και τότε το Ιράν δεν υπάρχει πλέον
Η νέα επιχείρηση πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες μετά την επίθεση που εξαπέλυσαν οι Φρουροί της Επανάστασης εναντίον του δεξαμενόπλοιου M/T Kiku, το οποίο κινούνταν στα Στενά του Ορμούζ
Ντόναλντ Τραμπ 5