Κόσμος

Ο Ερντογάν τρολάρει τον Πούτιν! Τηλεφώνησε στη νικήτρια της Eurovision

H νίκη της Ουκρανίας στη Eurovision απέδειξε με τον πλέον περίτρανο τρόπο πως δεν πρόκειται για έναν απλό μουσικό διαγωνισμό, αλλά πάντα έχει και θα έχει και πολιτικές διαστάσεις.

Αυτή την πολιτική διάσταση αποφάσισε να εκμεταλλευτεί ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και για αυτό επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη νικήτρια του διαγωνισμού Τζαμάλα προκειμένου να την συγχαρεί.

Φυσικά, όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ, η τραγουδίστρια που εκπροσώπησε την Ουκρανία συγκινήθηκε από το τηλεφώνημα του Ερντογάν και τον ευχαρίστησε θερμά.

Αυτό όμως που δείχνει ο Ερντογάν με αυτό το τηλεφώνημα δεν είναι πως έχει μουσική παιδεία και τον έπιασε ρίγη με το τραγούδι. Ο μοναδικός λόγος που τηλεφώνησε στη νικήτρια της Eurovision είναι γιατί ξέρει πως κάτι τέτοιο θα ενοχλήσει τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Υπάρχει ακόμα χρόνος για διπλωματία με το Ιράν» λέει η Βρετανία – Θα παραστεί στις συνομιλίες της Γενεύης
Ο Βρετανός Υπουργός Εξωτερικών, Ντέιβιντ Λάμι ταξιδεύει από την Ουάσινγκτον στη Γενεύη για διευρυμένες συνομιλίες της ΕΕ με τον ΥΠΕΞ του Ιράν, Αμπάς Αραγτσί
Ο Υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, David Lammy
Γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ καθυστερεί την επίθεση στο Ιράν – Η στρατηγική και οι φόβοι του Αμερικανού προέδρου
Παρά την επιθετική ρητορική, ο Ντόναλντ Τραμπ παραμένει πιστός στην τακτική της αναμονής και αναφέρει συχνά πυκνά πως το θέμα μπορεί να λυθεί με διπλωματία.
Ντόναλντ Τραμπ 1