Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Ερντογάν “βάζει πλάτη” για τον Τραμπ και τον καυγά με τον δημοσιογράφο

Ο Ερντογάν “βάζει πλάτη” για τον Τραμπ και τον καυγά με τον δημοσιογράφο

Φαίνεται πως ο Ερντογάν έχει… κοινά με τον Τραμπ. Και αυτό γιατί ο Πρόεδρος της Τουρκίας όχι μόνο υποστήριξε σήμερα (12-01-2017) τον Ντόναλντ Τραμπ για τον τσακωμό που είχε με δημοσιογράφο αλλά κατηγόρησε και ο ίδιος τα συγκεκριμένα ΜΜΕ, όπως έκανε ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας στους τοπικούς άρχοντες στο Προεδρικό Μέγαρο της Τουρκίας στην Άγκυρα, ανέφερε ότι “κάποιοι διεθνείς οργανισμοί επιτέθηκαν στην ενότητα και την αλληλεγγύη της Ευρώπης κατά τις εκστρατείας τρόμου PKK με τις διαμαρτυρίες του 2013 στο πάρκο Gezi. Τα ίδια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εκτελούν σχέδιο επίθεσης και στις ΗΠΑ. Ωστόσο, ο Τραμπ έβαλε στη θέση του έναν δημοσιογράφο του CNN.

Να σημειωθεί ότι χθες (11-01-2017) ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ τα έβαλε τόσο με το CNN όσο και με το Buzzfeed. Ο μεγιστάνας επιτέθηκε και στα δυο Μέσα κατηγορώντας τα για ψευδείς ειδήσεις ενώ απαγόρευσε στον δημοσιογράφο Τζιμ Ακόστα του CNN, ο οποίος κάλυπτε τη συνέντευξη Τύπου, να κάνει ερώτηση.  Ο δημοσιογράφος επέμενε να απευθύνει ερώτημα στον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ, με εκείνον να του κουνά το δάχτυλο αρνητικά και να του λέει με ύφος να σιωπήσει.

Πηγή: Dailysabah

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε