Σάββατο, 4 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ο γιος του Χάρι και της Μέγκαν κλείνει τα 5: Τι ξεχωριστό έχουν τα συγκεκριμένα γενέθλια του Άρτσι

Ο γιος του Χάρι και της Μέγκαν κλείνει τα 5: Τι ξεχωριστό έχουν τα συγκεκριμένα γενέθλια του Άρτσι

Ο γιος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, Άρτσι, θα κλείσει τα 5 του χρόνια στις 6 Μαΐου αλλά η συγκεκριμένη ημερομηνία έχει μία ξεωριστή σημασία. 

Από την γέννησή του το 2019, παρακολουθούμε στιγμιότυπα του πρωτότοκου γιου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ Άρτσι αλλά αυτά τα γενέθλια φαίνεται πως θα σημαδευτούν από μεγάλες αλλαγές. 

Αν και το ζευγάρι θέλει να κρατά τα παιδιά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τα τελευταία πέντε χρόνια μοιράζονται περιστασιακές στιγμές με τον γιο τους.

Ο Άρτσι, για παράδειγμα, βρέθηκε με τους γονείς του στην τελευταία τους βασιλική περιοδεία στη Νότια Αφρική τον Σεπτέμβριο του 2019, όταν ήταν μόλις πέντε μηνών και μόλις λίγους μήνες πριν οι Sussexes αποφάσισαν να παραιτηθούν από τα βασιλικά καθήκοντα και μετακομίσουν στις ΗΠΑ.

Όταν ήταν 18 μηνών, ο Χάρι μοιράστηκε μερικά αξιολάτρευτα σχόλια για τον Άρτσι και αποκάλυψε στον Τζέιμς Κόρντεν την πρώτη του λέξη, αναφέρει το hellomagazine.

«Ο γιος μου είναι τώρα πάνω από 1,5 χρόνο, είναι υστερικός, έχει την πιο εκπληκτική προσωπικότητα, έχει ήδη συνδυάσει δύο, τρεις λέξεις, τραγουδάει ήδη τραγούδια. Η πρώτη λέξη ήταν «κροκόδειλος», τρεις συλλαβές», είχε πει ο Χάρι στην εκπομπή The Late Late Show το 2021.

Απο την πλευρά της η Μέγκαν Μαρκλ, σε συνέντευξή της στο The Cut το 2022, εξήγησε πόσο σημαντικό ήταν να μεταδίδει τρόπους στον Άρτσι: «Του λέμε πάντα ότι “οι τρόποι κάνουν τον άντρα. Τρόποι, ήθη, ήθος, ήθος, ήθος”». 

Μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές στη ζωή του 5 χρονου Άρτσι είναι ότι θα αρχίσει το δημοτικό.

Σε αντίθεση με το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου τα παιδιά ξεκινούν το δημοτικό σχολείο τον Σεπτέμβριο αφού κλείσουν τα τέσσερα, στις ΗΠΑ, οι μαθητές ξεκινούν όταν είναι πέντε ή έξι ετών. Δεν έχει ακόμη καθοριστεί ακόμα σε ποιο σχολείο θα πάει ο μικρός πρίγκιπας. 

Επιστροφή στο Ηνωμένο Βασίλειο;

Επίσης, μπορεί να δούμε τον Άρτσι να επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο για δύο λόγους.

Ο πρώτος είναι ότι ο πατέρας του, Χάρι και ο παππούς του, ο βασιλιάς Κάρολος ήρθαν πιο κοντά από τότε που έγινε γνωστή η διάγνωση του καρκίνου του Κάρολου. Ο Χάρι έκανε ένα έκτακτο ταξίδι πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά την ανακοίνωση της βόμβας τον Φεβρουάριο.

Ένας άλλος λόγος που ο Άρτσι θα μπορούσε να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσε να είναι ο επερχόμενος γάμος του Δούκα του Γουεστμίνστερ.

Ο Χιου Γκρόσβενορ είναι ο 7ος δούκας του Γουεστμίνστερ και νονός του Άρτσι.

Ο Χιου Γκρόσβενορ πρόκειται να παντρευτεί την Ολίβια Χένσον στον Καθεδρικό Ναό του Τσέστερ στις 7 Ιουνίου 2024.

Δεν είναι ξεκάθαρο εάν ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θα παρευρεθούν στον επερχόμενο γάμο του φίλου τους, καθώς διάφορα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι το ζευγάρι δεν έλαβε πρόσκληση για τη μεγάλη μέρα αφού απέρριψε την πρόσκληση «save the date».

Τόσο ο πρίγκιπας Άρτσι όσο και η πριγκίπισσα Λίλπιμπετ έχουν διπλή υπηκοότητα των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Και οι δύο προαναφερθέντες λόγοι για την επιστροφή του Άρτσι στο Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσαν επίσης να σημαίνουν μια επανένωση με τα βασιλικά ξαδέρφια του.

Εκτός από νονός του μικρού Άρτσι, ο δούκας του Γουεστμίνστερ είναι και νονός του πρίγκιπα Τζορτζ.

Επομένως, εάν οι Σάσεξ αποφασίσουν να εμφανιστούν στο γάμο του, θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι ο Άρτσι, η αδελφή του Λίλιμπετ θα επανενωθούν με τα ξαφέλφια τους, πρίγκιπα Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπα Λούις.

Ως βαφτιστήρια του Δούκα, δεν θα ήταν περίεργο τόσο ο Τζορτζ όσο και ο Άρτσι να είχαν κάποιο ρόλο στην γαμήλια τελετή του Δούκα.

Βέβαια τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί σε αυτό το στάδιο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις