Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

O Γκάρεθ Μπέιλ ακύρωσε τον γάμο με τον παιδικό του έρωτα

O Γκάρεθ Μπέιλ ακύρωσε τον γάμο με τον παιδικό του έρωτα

Ενώ όλοι ετοιμάζονταν για τον γάμο της χλιδής του διάσημου ποδοσφαιριστή με τον παιδικό του έρωτα, ο Γκάρεθ Μπέιλ ακύρωσε τη μεγάλη τους μέρα.

Το αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης Γκάρεθ Μπέιλ και η αρραβωνιαστικιά του Emma Rhys-Jones σχεδίαζαν τον γάμο τους σε ένα ιστορικό κάστρο στην Τοσκάνη της Ιταλίας. Ήθελαν να τραγουδήσει στην πιο σημαντική τους μέρα η Beyonce.

Το ζευγάρι όμως αποφάσισε να παγώσει τον γάμο του μέχρι το επόμενο καλοκαίρι μετά από μια σειρά οικογενειακών προβλημάτων.

Η 26χρονη πρώην κομμώτρια ελπίζει ότι με τον χρόνο θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξει τη σχέση με τον 54χρονο πατέρα της που έκανε 6 χρόνια φυλακή για διεθνή απάτη 2 εκατομμυρίων λιρών.

Ο πατέρας 5 παιδιών Martin Rhys-Jones έκανε 6 χρόνια φυλακή αφού παραδέχτηκε την ενοχή του για τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Εκείνος και οι συνεργοί του πουλούσαν μετοχές χωρίς αξία σε υψηλές τιμές για τρία χρόνια.

Στο δικαστήριο δήλωσε πως μετανιώνει για τα εγκλήματά του και πως λυπάται πραγματικά για την οικονομική ζημιά που υπέστησαν τα θύματά του.

Έχασε τη γέννηση τριών εγγονιών του, μεταξύ των οποίων και οι δύο κόρες της Emma από τον Γκάρεθ Μπέιλ. Η 5χρονη Alba Violet και η 2χρονη Nava Valentina.

Η κόρη του θύμωσε μαζί του όταν συγκατοίκησε με μια Ρωσίδα με τα μισά του χρόνια λίγες εβδομάδες μετά την αποφυλάκισή του.

Το ζευγάρι δεν τον προσκάλεσε στον γάμο. Όπως και άλλους συγγενείς που είχαν εμπλακεί σε υπόθεση με μια χαμένη βαλίτσα που περιείχε 750.000 λίρες από ναρκωτικά.

Άγνωστοι είχαν κάψει τα αυτοκίνητα των παππούδων και της θείας της Emma το 2016, ενώ είχαν κάψει και αυτοκίνητο άλλης της θείας στη βόρεια Ουαλία.

Εκτιμάται ότι έγινε λόγω διαμάχης συμμορίας ναρκωτικών, καθώς η ξαδέρφη της και μοντέλο Epiphany Dring εξαφανίστηκε με μια βαλίτσα μετρητά, ναρκωτικά και ρολόγια. Η αξία τους υπολογίζεται στο ένα εκατομμύριο λίρες.

Η Epiphany Dring

Πολύ ερωτευμένοι Γκάρεθ Μπέιλ – Emma

“Ήταν πολύ δύσκολα για αυτούς τα τελευταία δύο χρόνια. Ειδικά για την Emma επειδή είναι συγγενείς της. Ορισμένοι από τους πιο κοντινούς της συγγενείς δεν ήταν καλεσμένοι στον γάμο. Αλλά πολλά μπορούν να συμβούν σε ένα χρόνο και ελπίζουμε ότι όλοι θα έχουν συμφιλιωθεί μέχρι τότε” δήλωσε πηγή κοντά στην Emma και τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού του γάμου, η Emma έμαθε και ότι βρέθηκε νεκρός ο σύντροφος της αδερφής της Alexander Williams. Αυτοκτόνησε ενώ τον ερευνούσαν οι κοινωνικές υπηρεσίες για τα παιδιά του.

Η Emma γύρισε στην Ισπανία για να συμπερασταθεί στην 24χρονη Katie που είχε μόλις φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με τον Alexander Williams.

“Υπάρχει τέτοια αναταραχή στις ζωές τους τώρα που θέλουν πρώτα να ηρεμήσουν όλα πριν παντρευτούν. Είναι πολύ ερωτευμένοι αλλά είχαν πολλά θέματα να αντιμετωπίσουν”.

Ήταν τον Μάιο που γεννήθηκε και ο πρώτος τους γιος, ο Alex Charles, και ήρθε να συμπληρώσει την ευτυχία τους μετά τις δύο κορούλες τους.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις