Σάββατο, 15 Ιουν.
29oC Αθήνα

Ο Γκόρντον Μπράουν δεν νιώθει σέξι!

Ο Γκόρντον Μπράουν δεν νιώθει σέξι!

Σε συνέντευξη του σε βρετανικό περιοδικό δηλώνει αρκετά ντροπαλός.

Στην συνέντευξη του σε ανδρικό περιοδικό που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη ο βρετανός πρωθυπουργός παραδέχεται ότι είναι αρκετά εσωστρεφής και πρέπει να προσπαθήσει ιδιαίτερα για να γίνει επικοινωνιακός.”Θεωρώ ότι οι πράξεις αναδεικνύουν τον άνθρωπο όμως η πολιτική στις μέρες μας δεν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο” λέει με παράπονο. 

Για το εάν σκοπεύει να χτίσει μία πιο σέξι δημόσια εικόνα ενόψει και των βουλευτικών εκλογών που αναμένεται να γίνουν το καλοκαίρι του 2010 ο Γκόρντον Μπράουν απαντάει: “πρέπει να δείχνουμε ελκυστικοί, αυτό είναι βέβαιο. Όμως δεν προλαβαίνω να αλλάξω με τον τρόπο που μου ζητάτε”. 

Ο βρετανός πρωθυπουργός βέβαια αναγνωρίζει ότι έχει αδύναμα σημεία στη παρουσία του και λέει σχετικά “αποδέχομαι το γεγονός ότι θα πρέπει να δουλέψω περισσότερο την δημόσια παρουσία μου”.

Ο 58χρονος ηγέτης των Εργατικών μιλάει σε βάθος και για άλλες πλευρές του εαυτού του. Λέει πως δεν έχει κάνει περιουσία στην πολιτική και ποτέ δεν δοκίμασε ναρκωτικά, ενώ μόλις αφήσει την πολιτική θέλει να εργαστεί για φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε