Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ο Γουίλιαμ άφησε την Κέιτ με τα παιδιά και πάρταρε με καυτό μοντέλο! [pics]

Ο Γουίλιαμ άφησε την Κέιτ με τα παιδιά και πάρταρε με καυτό μοντέλο! [pics]

Ενώ τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα παρακολουθούσαν λειτουργείο στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ άφησε σπίτι με τα παιδιά τη γυναίκα του Κέιτ και πάρταρε με καυτό μοντέλο στο αριστοκρατικό θέρετρο του Verbier.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ προτίμησε να αποδράσει για σκι στην Ελβετία με φίλους, ανάμεσα στους οποίους και το μοντέλο Sophie Taylor, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας παραβρέθηκαν σε σημαντική λειτουργεία στο Αβαείο του Γουέστμινστερ. Από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας φαίνεται πως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ απόλαυσε την παρέα του ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων Guy Pelly και του 24χρονου καυτού μοντέλου Sophie Taylor.

Το νεαρό μοντέλο εργάζεται στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Farinet όπου ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και οι φίλοι του διασκέδαζαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και αργότερα έφαγαν όλοι μαζί στο εστιατόριο La Vache. Η εντυπωσιακή 24χρονη έχει εργαστεί στο παρελθόν για το πρακτορείο μοντέλων Chadwick και έχει ποζάρει τόπλες για τον φωτογράφο Glen Krohn στο Μπαλί όταν επισκέφθηκε το νησί τον περασμένο χρόνο.

“H Sophie είναι προσγειωμένη, έχει αυτοπεποίθηση και δεν είχε αναστολές να φωτογραφηθεί τόπλες. Ήταν υπέροχη στη φωτογράφηση και πολύ ευχάριστη. Είμαι βέβαιος ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ απόλαυσε τη συντροφιά της”, δήλωσε ο φωτογράφος Glen Krohn για τη συνεργασία του με το νεαρό μοντέλο που βρέθηκε στο πλευρό του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Ο σύντροφός της Aaron Goodfellow είπε ότι ήταν παρών στη συνάντηση με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, χαρακτηρίζοντάς τον υπέροχο τύπο και πολύ προσγειωμένο. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε αφήσει τη γυναίκα του Κέιτ και τα δύο τους παιδιά σπίτι για την απόδραση του Σαββατοκύριακου και επέστρεψε στην Αγγλία το απόγευμα της Δευτέρας.

Εκτός από την γκρίνια μετά τις φωτογραφίες του με καυτό μοντέλο από την Κέιτ, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα βρεθεί αντιμέτωπος και με αυστηρή κριτική για την απόφασή του να χάσει ένα τέτοιο σημαντικό γεγονός. Δεν είναι απίθανο να επιστρέψουν οι φήμες πως δεν ανταποκρίνεται στον βασιλικό ρόλο του και πως είναι αλλεργικός στη δουλειά!

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε