Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Hulk Hogan παραδέχεται πως είπε ψέμματα για το μέγεθος του πέους του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Hulk Hogan παραδέχεται πως είπε ψέμματα για το μέγεθος του πέους του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα 25,4 εκατοστά ήταν ένας μύθος. Καταρρίφθηκε μάλιστα ενώπιον δικαστικής αίθουσας, με τον διάσημο παλαιστή Hulk Hogan να ομολογεί πως υπερέβαλε για το μέγεθος του ανδρισμού του.

“Δεν έχω πέος 25,4 εκατοστών. Πραγματικά δεν έχω. Το πέος του Terry Bollea δεν είναι 25,4 εκατοστά”, δήλωσε στην αίθουσα του δικαστηρίου ο Hulk Hogan, χρησιμοποιώντας το πραγματικό του όνομα. Η ντροπιαστική εξομολόγηση ήρθε κατά τη δεύτερη μέρα ακροαματικής διαδικασίας στη δίκη για το περιβόητο sex tape που είχε δημοσιεύσει το Gawker. Στο βίντεο ο θρυλικός παλαιστής έκανε σεξ με την τότε σύζυγο του άλλοτε καλύτερού του φίλου. Ο Hulk Hogan κατέθεσε μήνυση στο site το 2012, διεκδικώντας 100 εκατομμύρια δολάρια.

“Μιλούσατε για το πέος του Hulk Hogan”, ρώτησε τον ενάγοντα ο δικηγόρος του Gawker Michael Sullivan. “Ναι, γιατί ο Terry Bollea δεν έχει πέος 25,4 εκατοστών”, απάντησε ο θρυλικός παλαιστής. Ο δικηγόρος τον έφερε αντιμέτωπο και με δημόσιες δηλώσεις του τα σεξουαλικά του κατορθώματα. “Υπερέβαλα λίγο σχετικά με τον αριθμό των γυναικών που έχω πάει. Ήμουν εντελώς Hulk Hogan”. Υποστήριξε πως υπάρχει τεράστια διάκριση ανάμεσα στην περσόνα και την ιδιωτική του ζωή.

“Το πρόβλημά μου είναι ότι το βίντεο που ανεβάσατε ζει για πάντα στο ίντερνετ”, υπογράμμισε. Ανέφερε μάλιστα ότι ο αντίκτυπος είχε τεράστια επίδραση στη ζωή του, καθώς δεν μπορούσε να κοιμηθεί και είχε αγχωθεί. “Ανατράπηκε όλη μου η ζωή. Ένιωθα ότι κάθε φορά που προσπαθούσα να μιλήσω σε κάποιον υπήρχε αυτή η αύρα γύρω μου. Ένιωθα εκτεθειμένος και δεν μπορούσα να πω τα σωστά πράγματα”.

Πηγή: Nydailynews

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε