Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Κιμ ανατινάζει το Προεδρικό Μέγαρο της Νότιας Κορέας και… ξεκαρδίζεται [pics]

Ο Κιμ ανατινάζει το Προεδρικό Μέγαρο της Νότιας Κορέας και… ξεκαρδίζεται [pics]

Την ώρα που η Νότια Κορέα προσπαθεί να “συνέλθει” μετά την καθαίρεση της προέδρου της χώρας, η Βόρεια Κορέα ετοιμάζεται για… χτύπημα. Ο Κιμ Γιονγκ Ουν κάνει πάλι τα δικά του και αυτή τη φορά όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες  βομβαρδίζει το Προεδρικό Μέγαρο (Μπλε Οίκο) της Νότιας Κορέας και… ξεκαρδίζεται!

Μπορεί, βέβαια, να πρόκειται για στρατιωτική άσκηση. Ωστόσο, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στη Νότια Κορέα, η οποία φοβάται ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας θα εκμεταλλευτεί την ασταθή κατάσταση στη χώρα, μετά την καθαίρεση της Προέδρου Παρκ Γκιουν-Χιέ, και θα… επιτεθεί.

Φωτό από Reuters

Όπως βλέπετε, ο Κιμ παρακολουθεί με κιάλια τους βομβαρδισμούς των στρατιωτικών του που έγιναν με πραγματικά πυρά, στο ομοίωμα του Προεδρικού Μεγάρου της Νότιας Κορέας και… ξεκαρδίζεται, ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα! Στόχος της άσκησης ήταν ο βομβαρδισμός εχθρικών για τη χώρα στόχων.

Φωτό από Reuters

Φωτό από Reuters

“Πολύ ωραία. Τα στρατεύματα του εχθρού δεν έχουν που να κρυφτούν” φέρεται να σχολίασε μετά τους βομβαρδισμούς ο Κιμ Γιονγκ Ουν σύμφωνα με το ελεγχόμενο από την Πιονγιάνγκ πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

Φωτό από Reuters

Οι φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας την Κυριακή (11-12-2016), ωστόσο, κανείς δεν ξέρει πότε τραβήχτηκαν.

Φωτό από Reuters

Αμέσως απάντησε η Νότια Κορέα, η οποία μέσω αξιωματούχου της δήλωσε πως “είμαστε έτοιμοι να προβούμε σε αντίποινα εάν η Βόρεια Κορέα κάνει κάποια προβοκατόρικη κίνηση και καταδικάζουμε κάθε κακόβουλη απειλή της”.

Φωτό από Reuters

Πηγή: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε