Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ο κορονοϊός ανέβαλλε και φέτος το Glastonbury Festival (pics, video)

Ο κορονοϊός ανέβαλλε και φέτος το Glastonbury Festival (pics, video)
Reuters

Ούτε φέτος θα πραγματοποιηθεί το Glastonbury Festival – τρανή απόδειξη ότι ο κορονοϊός συνεχίζει να σαρώνει την παγκόσμια μουσική βιομηχανία. Φέτος, η δημοφιλέστατη εκδήλωση θα γιόρταζε τα 51 της χρόνια.

Μπορεί να θεωρούνταν δεδομένο, αλλά η επίσημη ανακοίνωση της αναβολής του Glastonbury Festival 2021 έπεσε σαν «βόμβα», διαλύοντας τις όποιες προσδοκίες που υπήρχαν για φέτος.

Η επιβεβαίωση της ματαίωσης για δεύτερη συνεχή χρονιά αποδεικνύει με σαφή τρόπο το κόστος που «πληρώνει» η παγκόσμια μουσική βιομηχανία λόγω της επιδημίας του Covid19.

Μάλιστα, το βάρος της απόφασης των διοργανωτών γίνεται ακόμα μεγαλύτερο καθώς το φεστιβάλ φέτος θα γιόρταζε τα 51 του χρόνια.

Για να γίνει κατανοητό το μέγεθος της ζημιάς, μόνο πέρυσι 135.000 άνθρωποι είχαν προπληρώσει 50 λίρες για εισιτήρια με τους διοργανωτές να τους είχαν προτείνει να κρατήσουν την προκαταβολή για το Glastonbury Festival του 2021…

 

Οι οικονομικές επιπτώσεις από τις αναβολές των εκδηλώσεων του 2020 και του 2021 εξυπακούεται ότι είναι βαρύτατες για όλους όσοι εργάζονται αλλά και εκείνους που συμμετέχουν ως χορηγοί.

 

Η επίσημη επιβεβαίωση της αναβολής του Glastonbury Festival 2021 έγινε μέσω Facebook και αναφέρει τα εξής:

«Με μεγάλη λύπη, πρέπει να ανακοινώσουμε ότι το φετινό φεστιβάλ Glastonbury δεν θα πραγματοποιηθεί και ότι θα είναι μια άλλη επιβλητική χρονιά για εμάς.

Παρά τις προσπάθειές μας να μετακινήσουμε τον Ουρανό και τη Γη, έχει καταστεί σαφές ότι απλά δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε το Φεστιβάλ να πραγματοποιηθεί φέτος. Λυπούμαστε πολύ που σας απογοητεύσαμε.

Όπως και με το προηγούμενο έτος, θα θέλαμε να προσφέρουμε σε όλους όσους εξασφάλισαν ένα εισιτήριο τον Οκτώβριο του 2019 την ευκαιρία να μεταφέρουν την κατάθεσή τους 50 £ μέχρι το επόμενο έτος και να εγγυηθούν την ευκαιρία να αγοράσουν ένα εισιτήριο για το Glastonbury 2022. Είμαστε πολύ ευγνώμονες για το την πίστη και την εμπιστοσύνη που μας έχουν καταθέσει οι πελάτες σας και είμαστε πολύ σίγουροι ότι μπορούμε να παραδώσουμε κάτι πραγματικά ξεχωριστό για όλους μας το 2022!

Σας ευχαριστούμε για την απίστευτη συνεχή υποστήριξή σας και ας προσβλέπουμε σε καλύτερες εποχές.

Με αγάπη,

Μάικλ & Έμιλι»

Δείτε την ανάρτηση:

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις