Κόσμος

Ο λύκος κι αν εγέρασε… – 31χρονη Κολομβιανή το νέο αμόρε του Μπερλουσκόνι

Έχουν 44 χρόνια διαφορά. Αλλά αυτό είναι το τελευταίο που θα μπορούσε να «πειράξει» τον καβαλιέρε. Τη γνώρισε σε ένα κατάστημα με ρούχα, την ερωτεύτηκε κι έκανε το όνειρό της πραγματικότητα...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η αδυναμία του στα μπουνγκα μπουνγκα πάρτι και το ωραίο φύλο δε θα εξασθενήσει όσα χρόνια κι αν περάσουν. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι μπορεί να αντιμετωπίζει τη μια δικαστική δίωξη μετά την άλλη, αλλά αυτό δεν τον σταματά από το να απολαμβάνει τη ζωή και τις γυναίκες.

Η τελευταία του κατάκτηση, λέγεται, πως είναι μια 31χρονη Κολομβιανή. Τη συνάντησε, το 2006 στη Ρώμη, σε ένα μαγαζί με ρούχα όπου εκείνη εργαζόταν ως πωλήτρια. Του είπε ότι το όνειρό της ήταν να γίνει ηθοποιός. Σήμερα, η Αουρόρα Κόσιο είναι ανερχόμενο αστέρι του ιταλικού σινεμά.

Και μερίδιο σε αυτό έχει και ο καβαλιέρε. Τη συνέστησε στους υπεύθυνους παραγωγής της (δικής του) εταιρίας, Medusa Films. Από τότε, η 31χρονη Κολομβιανή πρωταγωνίστησε σε πολλές αισθηματικές κομεντί, ενώ τώρα βγαίνει στο σινεμά και η νέα της ταινία, Το ταξίδι.

Βέβαια, αρνείται ότι ανάμεσά τους υπάρχει ερωτική σχέση. Μια αθώα φιλία το ονομάζει. Αλλά ο ιταλικός Τύπος έχει άλλη γνώμη.

Η Αουρόρα έχει δηλώσει ότι ουδέποτε ο πρώην πρωθυπουργός της ζήτησε ανταλλάγματα για τη βοήθειά του. Ούτε και ποτέ την κάλεσε σε κάποιο από τα μπουνγκα μπουνγκα πάρτι της βίλας του Άρκορε.

Η αποκάλυψη για το νέο ειδύλλιο επισκίασε ακόμη και τον ίδιο τον καβαλιέρε. Για πρώτη φορά μετά από δυο μήνες σιωπής, ο Μπερλουσκόνι αποφάσισε να μιλήσει στο αμερικανικό περιοδικό Atlantico, για το πολιτικό του μέλλον και την απόφαση να μην αποσυρθεί από την πολιτική «για να μη θριαμβεύσει η Αριστερά». Σε αυτήν (την Αριστερά), άλλωστε, αποδίδει και όλα τα «ψευδή υποτιθέμενα σεξουαλικά σκάνδαλα».

Και όπως είπε αστειευόμενος «για το μόνο που δε με έχουν κατηγορήσει είναι πως είμαι γκέι. Δεν έχω πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους. Όσο περισσότεροι υπάρχουν, τόσο μικρότερος είναι ο ανταγωνισμός!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Σίλβιο δε μένει πια εδώ… – Τι πήρε μαζί του φεύγοντας

Τι άφησε ο Μπερλουσκόνι στο γραφείο του φεύγοντας;

«Καυτές» φωτογραφίες κατά του Σίλβιο

Ο Σίλβιο επέστρεψε: “Νομίζατε ότι θα κάτσω σπίτι να γράψω τα απομνημονεύματά μου. Κάνατε λάθος”

Η κόρη του Μπερλουσκόνι “έπιασε”… Πάτο!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ για τα Στενά του Ορμούζ: «Δεν θα υπάρχουν διόδια, εκτός αν είναι από τις ΗΠΑ» – Τα «αγκάθια» των συνομιλιών στην Ελβετία
Στην Ελβετία θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζει Ντι Βανς και την ιρανική αντιπροσωπεία να προσπαθούν να βρουν τη χρυσή τομή για την μόνιμη εκεχειρία
FILE PHOTO: A drone view of vessels anchored in the Strait of Hormuz as seen from Musandam, Oman, June 8, 2026. REUTERS/Stringer/File Photo
«Ανοιχτά τα Στενά του Ορμούζ» επιμένει ο αμερικανικός στρατός – Συνεχίζεται το διπλωματικό «θρίλερ»
Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι «προπαρασκευαστικές» συνομιλίες μεταξύ διπλωματών στο Μπούργκενστοκ κοντά στην Λουκέρνη με στόχο την διατήρηση του διαλόγου επί την προκαταρκτικής συμφωνίας ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Ιράν
Vessels in the Strait of Hormuz near the beach of Bandar Abbas, Iran, June 17, 2026. Amirhosein Khorgooi/ISNA/via WANA (West Asia News Agency)/Handout via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS PICTURE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. ISRAEL OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN ISRAEL. NO ACCESS FOR ISRAELI MEDIA. NO USE BBC PERSIAN. NO USE VOA PERSIAN. NO USE MANOTO. NO USE IRAN INTERNATIONAL. NO USE RADIO FARDA. DIGITAL: NO USE BBC PERSIAN. NO USE VOA PERSIAN. NO USE MANOTO. NO USE IRAN INTERNATIONAL. NO USE RADIO FARDA.
«Κούβα όπως Βενεζουέλα»: Ο Ντόναλντ Τραμπ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης στο νησί
Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν απέκλεισε ένα σενάριο επέμβασης στην Κούβα, συγκρίνοντας την κατάσταση με τη Βενεζουέλα και δηλώνοντας πως μια αντίστοιχη επιχείρηση είναι πιθανή
Κούβα