Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

«Ο Μάικλ Τζάκσον ζει»! Η «απόδειξη» στους Simpsons

Μάικλ Τζάκσον

Από την εποχή του θανάτου του βασιλιά της ποπ Μάικλ Τζάκσον ήταν πολλοί εκείνη που αμφισβητούσαν την αλήθεια.

Ο βασιλιάς της ποπ Μάικλ Τζάκσον πέθανε στα 50 του χρόνια το 2009. Ωστόσο ακόμα και σήμερα υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν ότι είναι ακόμα ζωντανός.

Εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η είδηση θανάτου του Μάικλ Τζάκσον ήταν φάρσα και πως είναι ακόμα ζωντανός επικαλούνται ως απόδειξη ένα επεισόδιο των Simpsons.

To 1991 ο Μάικλ Τζάκσον είχε guest εμφάνιση στη δημοφιλή σειρά Simpsons. Λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας υποστηρίζουν πως το cameo του στο επεισόδιο Stark Ravind Dad ήταν στην πραγματικότητα σημάδι της φάρσας θανάτου του που θα ακολουθούσε χρόνια μετά.

Ο σκηνοθετημένος θάνατος του Μάικλ Τζάκσον και οι Simpsons

Στο επεισόδιο των Simpsons στέλνουν από λάθος τον Homer σε ίδρυμα ψυχικής υγείας. Εκεί μοιράζεται το δωμάτιο με έναν άντρα που προσποιείται ότι είναι ο Μάικλ Τζάκσον.

Μόλις βγήκε από το ίδρυμα ο Homer ζήτησε από τον άντρα, του οποίου τη φωνή δάνειζε ο βασιλιάς της ποπ, να πάει να ζήσει μαζί του. Πίστευε ότι είναι πράγματι ο βασιλιάς της ποπ.

Ο Bart διέδωσε τα νέα για τον διάσημο επισκέπτη της οικογένειας Simpson και άρχισαν να συρρέουν πλήθη σπίτι τους. Σύντομα αποκαλύφθηκε πως είναι φάρσα. Ένα ψέμα που έδωσε σε εφημερίδα του επεισοδίου τον πρωτοσέλιδο τίτλο “Michael Jackson Hoax”.

Μάικλ Τζάκσον Simpsons

Οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας πιστεύουν ότι το επεισόδιο αποτελούσε σημάδι του “σκηνοθετημένου θανάτου” του Μάικλ Τζάκσον λόγω του τίτλου της εφημερίδας.

Οι Simpsons πάντως έχουν προβλέψει μια σειρά από παγκόσμια γεγονότα χρόνια πριν συμβούν όπως ο θάνατος του γορίλα Harambe, οι τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου και το σκάνδαλο με το κρέας αλόγου.

Ο Michael Turegano διερευνά τον θάνατο του βασιλιά της ποπ τα τελευταία χρόνια. Πιστεύει ότι είναι ακόμα ζωντανός και πως το επεισόδιο των Simpsons ήταν ένα μήνυμα στους θαυμαστές του. “Πιθανότατα ήταν ένα στοιχείο για τον σκηνοθετημένο του θάνατο. Ο Μάικλ Τζάκσον ήθελε να αφήσει τα πάντα πίσω του και να ξεφύγει. Η σειρά Simpsons έδωσε το μήνυμα εν γνώσει του”.

https://www.youtube.com/watch?v=6t70Gf4Fcao

Πηγή: Sun

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις