Κόσμος

Ο Μαραντόνα προσφέρεται ως “στρατιώτης” στον Μαδούρο!

Ο Αργεντινός πρώην σταρ του ποδοσφαίρου Ντιέγκο Μαραντόνα έστειλε μήνυμα υποστήριξης στον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, η χώρα του οποίου διέρχεται σοβαρή πολιτική κρίση, διευκρινίζοντας ότι προσφέρεται να γίνει «στρατιώτης» της μπολιβαριανής επανάστασης.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Είμαστε τσαβιστές (σ.σ.: ο Μαδούρο είναι ο πολιτικός κληρονόμος του εκλιπόντος προέδρου Ούγκο Τσάβες) μέχρι τον θάνατο. Και όταν ο Μαδούρο το διατάξει, θα ντυθώ στρατιώτης για μια ελεύθερη Βενεζουέλα για να αγωνιστώ εναντίον του ιμπεριαλισμού και εναντίον αυτών που θέλουν να αρπάξουν τις σημαίες μας, που είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε», έγραψε ο Μαραντόνα στο Facebook.

Σε ένα άλλο μήνυμα που φέρει επίσης την υπογραφή της συντρόφου του, της Ρόσιο Ολίβα, ο Μαραντόνα επανέρχεται στην υποστήριξή του προς την κυβέρνηση της Βενεζουέλας: «Ζήτω ο Τσάβες. Ζήτω ο Μαδούρο. Ζήτω η επανάσταση. Ζήτω οι καθαρόαιμοι Βενεζουελανοί», γράφουν.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μεθυσμένη προκάλεσε τροχαίο στη Νότια Καρολίνα σκοτώνοντας 34χρονη λίγο μετά τον γάμο της - Βίντεο από την σύλληψη
Στο βίντεο φαίνεται με χειροπέδες να κλαίει και να ζητά από τους αστυνομικούς να καλέσει τον πατέρα της - «Κανείς δεν έχει αποδείξεις για οτιδήποτε έκανα» ακούγεται να λέει με θράσος
H 27χρονη που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα
CNN: Ο κορυφαίος στρατηγός του Τραμπ ψάχνει διέξοδο από τον πόλεμο στο Ιράν – «Περιορισμένες οι επιλογές των ΗΠΑ»
Ποια η στάση του Νταν Κέιν - Αυξάνονται οι Αμερικανοί αξιωματούχοι που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την εξέλιξη του πολέμου και την μείωση των αποθεμάτων σε βασικά πυρομαχικά
Νταν Κέιν