Κόσμος

Ο Μάριο Ντράγκι για πρόεδρος της Ιταλίας;

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι διαψεύδει τις φήμες για πιθανή του υποψηφιότητα για την προεδρία της Ιταλίας μετά την παραίτηση του προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας Τζόρτζιο Ναπολιτάνο, λέγοντας ότι "δεν είναι η δουλειά του".

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Είναι προφανώς μεγάλη τιμή που το όνομά του μου κυκλοφορεί, αλλά δεν είναι η δουλειά μου”, δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Die Zeit ο πρόεδρος της ΕΚΤ, προσθέτοντας ότι δεν θέλει “να τροφοδοτήσει καμία φήμη”.

“Αυτό που μετράει είναι το επάγγελμα που ασκώ σήμερα. Είμαι ευτυχής που έχω τη δυνατότητα να το ασκώ και θα συνεχίσω να το ασκώ”, λέει ο Μάριο Ντράγκι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα