Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Μάρλον Μπράντο έκανε σεξ με τον Richard Pryor

Μάρλον Μπράντο

Η χήρα του Richard Pryor προχώρησε σε αποκαλύψεις για τη στενή σχέση του Μάρλον Μπράντο με τον άντρα της.

Η Jennifer Lee υποστήριξε πως ο Μάρλον Μπράντο έκανε σεξ με τον Richard Pryor τη δεκαετία του 1970. Μια περίοδος που έκαναν και οι δύο μανιωδώς χρήση ναρκωτικών.

Τόσο ο Μάρλον Μπράντο όσο και ο Richard Pryor ήταν στην καλύτερη φάση της καριέρας τους και οι φήμες δεν άργησαν να οργιάσουν μετά από μια δήλωση του μουσικού Quincy Jones.

“Ο Μάρλον Μπράντο ήταν ο πιο γοητευτικός γ@@@ που συνάντησες ποτέ. Είχε τα πάντα. Τα πάντα. Θα έκανε σεξ με γραμματοκιβώτιο. Με τον James Baldwin. Με τον Richard Pryor. Με τον Marvin Gaye”.

Επιβεβαίωσε τη φήμη για τον Μάρλον Μπράντο

Η πρώην γυναίκα του Richard Pryor επιβεβαίωσε χρόνια μετά τη δήλωσή του. “Ήταν η δεκαετία του ’70. Τα ναρκωτικά ήταν ακόμα καλά. Αν έκανες αρκετή κοκαΐνη θα έκανες σεξ με θερμαντικό σώμα και θα του έστελνες λουλούδια το πρωί”.

Ανέφερε ακόμα πως ο Richard Pryor δεν αισθανόταν καθόλου άσχημα για τη φήμη. Ο κωμικός, που ήταν ανοιχτός για τη σεξουαλικότητά του, πέθανε στα 65 από ανακοπή καρδιάς το 2005.

Η Jennifer Lee τον παντρεύτηκε δύο φορές. Η πρώτη ήταν τη δεκαετία του ’80 και μετά ξανά τη δεκαετία του 2000. Έμειναν μαζί μέχρι τον θάνατό του.

Ανοιχτός για τη σεξουαλικότητά του και τις σχέσεις του ήταν και ο Μάρλον Μπράντο. “Όπως και ένας μεγάλος αριθμός αντρών, είχα ομοφυλοφιλικές εμπειρίες και δεν ντρέπομαι. Δεν έχω δώσει ποτέ μεγάλη προσοχή στο τι σκέφτονται οι άλλοι για μένα”.

Πηγή: The Sun

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις