Κόσμος

Ο Μπαράκ Ομπάμα προσπαθεί να… χορέψει με τον R2D2 και τη Μισέλ (VIDEO)

Ναι, ο Μπαράκ Ομπάμα είναι ο πιο ακομπλεξάριστος ηγέτης ever! Το απέδειξε ξανά όταν δεν αρνήθηκε όχι μόνο να... δεχτεί στο Λευκό Οίκο τον R2D2 και τους Stormtroopers από το Star Wars αλλά και να προσπαθήσει να χορέψει μαζί τους.

Η 4η Μαΐου ήταν η ημέρα του Star Wars. Το hashtag #MayThe4thBeWithYou έγινε ένα από τα πρώτα trend παγκοσμίως και ο Μπαράκ Ομπάμα δεν θα μπορούσε να μην συμμετάσχει σε κάποιο event.

Το λογαριασμό του Λευκού Οίκου στο twitter ανέβηκε ένα video 22 δευτερολέπτων με τον πρόεδρο των ΗΠΑ και τη σύζυγό του Μισέλ να χορεύουν, υπό τους ήχους του Bruno Mars, με το θρυλικό ρομπότ του Star Wars R2D2 και τον Ομπάμα να κάνει τους… εχθρούς Stormtroopers να συνοδεύσουν στο χορό τον ίδιο και τη Μισέλ.

Dance. Or dance not. There is no try, ήταν το… μήνυμα του Λευκού Οίκου που συνόδευε το video.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ λέει ότι η Μελάνια «μισεί» όταν χορεύει το «YMCA»: «Δεν είναι προεδρικό»
«Λέει, "Αγάπη μου, σε παρακαλώ μην χορέψεις", είπα, "μπορεί να μην είναι προεδρικό, αλλά προηγούμαι με 20 μονάδες στις δημοσκοπήσεις, οπότε είναι κάτι σημαντικό"» περιγράφει ο Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ