Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο μπερμπάντης προπονητής του Μεξικό! Με γυναίκα και ερωμένη στο Μουντιάλ

Ο μπερμπάντης προπονητής του Μεξικό! Με γυναίκα και ερωμένη στο Μουντιάλ

Ήταν την περασμένη Δευτέρα που το Μεξικό αποκλείστηκε από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο προπονητής της εθνικής ομάδας του Μεξικό είχε όμως δύο γυναίκες να τον παρηγορήσουν μετά την ήττα από τη Βραζιλία.

Ο Juan Carlos Osorio δεν κάνει ζογκλερικά μόνο στο γήπεδο και την ομάδα του, αλλά και με τις γυναίκες της ζωής του.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής της εθνικής Μεξικό είχε μαζί του στο Παγκόσμιο Κύπελλο τη γυναίκα αλλά και την ερωμένη του.

Η ομάδα του ηττήθηκε με 2-0 από τη Βραζιλία, αλλά είχε διπλή παρηγοριά από τη γυναίκα και την ερωμένη του.

Ο παντρεμένος πατέρας δύο παιδιών φέρεται να έχει εξωσυζυγική σχέση με την 30χρονη αθλητική ρεπόρτερ Mariana Zacarias τα τελευταία δύο χρόνια.

Με τις δύο γυναίκες του στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Στο παιχνίδι του αποκλεισμού της εθνικής Μεξικό βρίσκονταν στο γήπεδο και η Mariana Zacarias αλλά και η σύζυγός του Juliet Osorio Ceballos με τους δύο γιους τους Juan Sebastian και Sergio.

Άνθρωπος κοντά στον προπονητή και την αθλητική ρεπόρτερ ανέφερε ότι ο προπονητής τον τελευταίο καιρό δεν είναι συγκεντρωμένος. Και απέδωσε το γεγονός στη σχέση τους.

“Πάντα έλεγε ότι είχε τα πάντα υπό έλεγχο. Ότι μπορούσε να ανταπεξέλθει με τη γυναίκα, την ερωμένη και την ομάδα του. Αν και από τότε που μπήκε σε σχέση με τη ρεπόρτερ έχει αλλάξει”.

Η γυναίκα του, σύμφωνα με την πηγή, γνωρίζει την εξωσυζυγική σχέση του. “Φυσικά και ξέρει πως η Mariana είναι ερωμένη του”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις