Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Μπολσονάρο… «προσεύχεται» να ξαναβγεί Τραμπ αλλά δεν θα τον χαλάσει κι ο Μπάιντεν

Ο Μπολσονάρο… «προσεύχεται» να ξαναβγεί Τραμπ αλλά δεν θα τον χαλάσει κι ο Μπάιντεν

Ότι ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐρ Μπολσονάρο θαυμάζει μέχρι… εκεί που δεν πάει τον Ντόναλντ Τραμπ, το έχει καταλάβει ο κόσμος κι ο ντουνιάς.

Δεν υπάρχει κάτι που να λέει ο Ντόναλντ Τραμπ και να μην το ακολουθεί ο Ζαΐρ Μπολσονάρο. Μέχρι και στο θέμα του κορονοϊού είχαν την ίδια αντιμετώπιση. Και οι ΗΠΑ είναι η χώρα που πλήττεται περισσότερο από την πανδημία, με τη Βραζιλία να ακολουθεί…

Click4more «Σπάνε» το ένα θλιβερό ρεκόρ μετά το άλλοι οι ΗΠΑ – 68.000 κρούσματα σε μια μέρα

Αλλά για τον Μπολσονάρο ο κορονοϊός είναι… γριπούλα. Από την οποία, βέβαια, νόσησε και ο ίδιος.

Δεν θα ήταν δυνατόν ο Βραζιλιάνος πρόεδρος να μην θέλει να κερδίσει το… ίνδαλμά του στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ (σ.σ. στις 3 Νοεμβρίου γίνονται). Πολλές φορές άλλωστε ο ακροδεξιός πολιτικός έχει πει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι το πολιτικό του υπόδειγμα. Και πολλές φορές παραλληλίζει τα προγράμματά τους.

Click4more Βραζιλία, η χώρα των 2 εκατ. κρουσμάτων – Πάνω από 1.300 ξανά οι θάνατοι

Ο Μπολσονάρο δεν έκρυψε ότι ελπίζει πως ο Ντόναλντ Τραμπ θα κερδίσει τις εκλογές στις ΗΠΑ και θα παραμείνει ο ένοικος του Λευκού Οίκου. Αλλά, για να είναι και… καλυμμένος, τόνισε πως οι εμπορικές σχέσεις ΗΠΑ – Βραζιλίας είναι πολλά υποσχόμενες ακόμη κι αν κερδίσει ο Δημοκρατικός αντίπαλος του Τραμπ, ο Τζο Μπάιντεν.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις