Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Μπόρις Τζόνσον «αποκάλυψε» σε βιομηχάνους ότι πήγε βόλτα σε πάρκο για την «Πέππα το Γουρουνάκι»

Ο Μπόρις Τζόνσον «αποκάλυψε» σε βιομηχάνους ότι πήγε βόλτα σε πάρκο για την «Πέππα το Γουρουνάκι»

Για την «Πέππα το Γουρουνάκι» μίλησε ο Μπόρις Τζόνσον, κατά την διάρκεια ομιλίας του στον Σύνδεσμο Βρετανών Βιομηχάνων. Ο πρωθυπουργός τα έκανε… θάλασσα αφού έχασε τα χαρτιά και έτσι κατέφυγε… στο αγαπημένο κινούμενο σχέδιο. 

Ο Μπόρις Τζόνσον αφού περιέγραψε τα… άλματα που έχουν γίνει στον τομέα της βιομηχανίας κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του, σώπασε. Ο πρωθυπουργός της Βρετανία άρχισε με νευρικότητα να κοιτάζει τα χαρτιά του και να τα ψάχνει ζητώντας τη… συγχώρεση του κοινού. 

Τελικά, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας αποφάσισε να αρχίσει να μιλάει στους επιχειρηματίες για την «Πέππα το Γουρουνάκι» και την επίσκεψή του σε θεματικό πάρκο για το βρετανικό κινούμενο σχέδιο. Ρώτησε μάλιστα και το ακροατήριο του αν έχει πάει. 

«Χθες πήγα, όπως όλοι πρέπει να πάμε, στο Peppa Pig World», είπε αρχικά και ρώτησε πόσοι από το ακροατήριο έχουν κάνει αυτή την επίσκεψη. «Όχι αρκετοί», σχολίασε, «με εκπλήσσει που δεν έχετε πάει», είπε στη συνέχεια. 

«Το λάτρεψα», είπε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας και συμπλήρωσε ότι ο κόσμος αυτού του κινούμενου σχεδίου είναι ένα μέρος που του ταιριάζει, «επειδή έχει ασφαλείς δρόμους και πειθαρχία στα σχολεία». 

Αφού λοιπόν έκανε το ακροατήριο να γελάσει και κέρδισε λίγο χρόνο, βρήκε τελικά τα χαρτιά του και συνέχισε την ομιλία…

Δείτε το βίντεο:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις