Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ο Ναβάλνι βγάζει την γλώσσα στον Πούτιν! Η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Ο Ναβάλνι βγάζει την γλώσσα στον Πούτιν! Η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο με όλη του την οικογένεια, ανάρτησε ο Αλεξέϊ Ναβάλνι για να δείξει ότι αναρρώνει και περισσότερο για να δείξει ότι είναι ζωντανός στο άνθρωπο που πολλοί κατηγόρησαν ότι βρίσκεται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του, τον Βλαντιμίρ Πούτιν. 

«Γειά σας είμαι ο Ναβάλνι. Μου λείψατε. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά αλλά από χθες κατάφερα να αναπνέω μόνος μου όλη την ημέρα. Δεν υποβοθήθηκα καθόλου ούτε για λίγο. Μου άρεσε πολύ. Ήταν συγκλινιστική διαδικασία που πολλοί μας υποτιμούμε», έγραψε στην ανάρτησή του στο Instagram.

Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση από το νοσοκομείο Charite του Βερολίνου στο οποίο νοσηλεύεται, η κατάσταση της υγείας του επικριτή του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι βελτιώθηκε περαιτέρω, έχει αποσυνδεθεί πλήρως από την αναπνευστική συσκευή και μπορεί κατά διαστήματα να σηκώνεται από το κρεβάτι του.

Δείτε την ανάρτηση 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Привет, это Навальный. Скучаю по вам 😍. Я все ещё почти ничего не умею, но вот вчера смог целый день дышать сам. Вообще сам. Никакой посторонней помощи, даже простейший вентиль в горле не использовал. Очень понравилось. Удивительный, недооценённый многими процесс. Рекомендую

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Алексей Навальный (@navalny) στις

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις